viktorka_od splavu Vyzerá to super!
Jídlo a vaření
milacka Chápu, já si moc ráda občas nějaký maso dám, na kachnu jsme byli pozvaní minulý víkend zrovna nebo já mám ráda hovězí... aspoň si to člověk víc užije, když to není stále. Naštěstí sambo s tím nemá problém, což opravdu oceňuju.
Biely kvet díky, opravdu výborný. jen ta rajčata jsem nedala úplně syrová, ale chvíli jsem je opekla řezem dolů na pánvi, protože jsem zapomněla na česnek, tak jsem ho dodatečně lehce opekla, přihodila ke špenátu a pak jsem na té pánvi "přihřála" ta rajčata, myslím že to výsledku docela prospělo
Ava závidím, môj muž a vegetariánske jedlo nejdú dohromady , možno, keby som ho urobila aspoň so slaninkou
, tak by si dal povedať.
Mužov otec bol mäsiar, keď aj nebolo veľa peňazí, mäso bolo vždy.
viktorka_od splavu pochutila by som si aj ja.
milacka nj u nás to samý. muž viděl jak ty vrtule vařím, takže ten nebyl zklamán, ale chlapeček to hodnou chvíli vidličkou převrtával, než jsem si všimla a upozornila ho, že maso hledat netřeba - žádné tam není. no zklamání veliké:D
viktorka_od splavu chudáčik chlapeček![]()
Ale vím, že zejména chlapi mají steh a raději než prsa. Že prý jsou prsa suchá. Z jogurtu ale nikdy.
U nás je to presne naopak. Ja mám rada stehná, manžel výlučne prsia. Ja si dám radšej krkovičku, manžel by stále jedol karé, ktoré zas mne pripadá hrozne suché. A nejaké bravčové kolienko alebo prerastené hovädzie z polievky, na to sa nemôže ani pozrieť a ja to zbožňujem.
viktorka_od splavu Možno by tam šli aj sušené rajčiny, čo povieš?
milacka nj u nás to samý. muž viděl jak ty vrtule vařím, takže ten nebyl zklamán, ale chlapeček to hodnou chvíli vidličkou převrtával, než jsem si všimla a upozornila ho, že maso hledat netřeba - žádné tam není. no zklamání veliké:D
To je ešte OK, my sme raz dostali nečakanú návštevu s dvomi chlapcami, tak vo veku 8-10 rokov, ktorým sme ponúkli kuracie rizoto. A jeden z nich utrúsil, že je to dobré, len škoda, že tam nie je mäso.![]()
Biely kvet sušený jsem taky zvažovala, určitě by šly
viktorka_od splavu Tak pokud si pamatuji, ptala se proto, aby ta stehna udělala nějak tak, aby je manžel snědl a navíc mu i chutnala. tak jsem jen poradila ten jogurt.
Být to na mně, stehna dostanou žvížátka ![]()
Dadoo ty řízky v jogurtu jsou ale vážně dobrý, to máš pravdu. mě to naučil muž. ale stehnům to prostě nepomůže:-/
milacka přítel je z vesnice - ze statku, takže taky masová strava. Ale nevyžaduje to. Myslím, že je to částečně těmi roky single života, kdy to byly těstoviny na milion způsobů ![]()
Tak sem na sebe byla pysna jaky sem sestavila jidelnicek na ty ctyri svatecni dny.....a ted jsem si uvedomila,ze je vsechno v hlavni roli s bramborama.Mne to tedy nevadi mam je nejradsi,ale nevim co na to rekne muz.
jo,jo v normalnim svete byl o moc lepsi plan...nechat se obskakovat v hotelu na welnessu.![]()
zitra brokolicove a zampionove placky s br.kasi
panennka s nivovou omackou a pecene brambory
br.salat s rizkem(ze stehen
)
a jehneci na citronu s bramborem........
já teď koupila strašně dobrý kuře na Košíku, nějaký bio, jen jsem ho upekla a bylo úplně skvělý celý, prsa, stehna, ožraný kosti
, bylo dobrý i druhej den ohřívaný. Bylo teda bio, já se těm obyčejným z velkochovu dost vyhejbám a bylo to fakt znát. Jenom jsem ho osolila.
K tomu jsem uvařila bulgur se sušenýma rajčatama a olivama z Delmartu, ten myslim na Košíku nemaj, mám ještě nějaký zásoby, ale to je teda taky strašně dobrý, i konzervy tady to jedly a chutnalo jim to (samotnej bulgur jsem ještě nenašla odvahu nabídnout)
Zarinya vždyť jsou pokaždé úplně jiný, to je super! a obdivuju jídelníček. já jsem se zmohla akorát na to, že jsem koupila kachnu. načež jsem sklidila pohrdlivé mručení, že proč kachnu, ta se přece jí na Vánoce. a víc nevim.-(
viktorka_od splavu taky spoleham,ze pokazdy jiny.![]()
U nás taky bude kachna. A svíčková ( já jí moc nemusím ale smilovala jsem se nad mužem) a zbytek nevím.![]()
viktorka_od splavu tak ja prave sklidila mruceni na jehneci.
prej ted v zadnem pripade ne az za tyden na recke velikonoce......
jetovsudestejny!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025