Biely kvet rýže radši rozsýpací, lepivá brrr? Houby brrr. Kroupy brrr. Smetanový věci brrr, omáčky obzvlášť? ![]()
Jídlo a vaření
Aranel Jj, myslim, že se sype ta parboiled.
milacka to je skvělé menu
Biely kvet rýže radši rozsýpací, lepivá brrr? Houby brrr. Kroupy brrr. Smetanový věci brrr, omáčky obzvlášť?
PRESNE!
milacka Bowle Biely kvet Dámy, děkuji, mám z nich radost. Normálně peču jen kváskový chléb, ale nedostatek kvasnic mě pohnul i ke sladkému pečení. Základ je z žitného kvásku. Podle tohoto receptu
milacka Teda ale na tú Tikka masalu ide do omáčky neúrekom tých surovín, hlavne korenia...keď som videla ten zoznam, zatočila sa mi hlava.
Často si varím indiu, všetky korenia mám doma, to sa ti len zdá, že je toho veľa. V špeciálnych obchodíkoch nakúpiš všetko alebo online.
Na budúci rok Ťa u mňa s radosťou privítam. A chystám sa na špeciálny kurz varenia, mala som začať tento mesiac, ale pandémia všetko zmenila.
Karja když jsou dobré suroviny a "správně" se upraví, tak nic neni špatný.. teda skoro. chrupavky a šlachy nesním, to mám fakt trauma z dětství kdy mi nutili nekvalitní maso se vším všudy... a držťky mi připadají na skus velmi podobný, takže to fakt nejde. ale páchnoucí držťkovku jsem naštěstí nikdy ochutnávat nemusela, když jsou dobře propraný, tak tu polívku klidně sním a to křuplavý nechám:-)
viktorka_od splavu drztkovku miluju! Jenom si ji cedim přes cednik![]()
Česky se tomu ale říká dršťky (držky jsou slovensky). A taky dršťkovou polívku miluju. I s drští/dršťkama teda. ![]()
milacka Ešte sa opýtam, to celé korenie, ktoré tam ide, napr. škorica, badyán, klinček, po vyvarení asi vyberieš z omáčky, že?![]()

jsem zvědavá, co z něj nakonec bude. nějak se mu nechtělo kynout
Biely kvet Áno![]()
Ounz v meatpointu maji skvely hovezi hrudi s kosti, jestli ho mas rada. Krasny kus masa.
Lamicka díky za tip, příště zkusím :)
Když je ten půst, tak nejchudší polévka - chlebová. Snad nikoho nepohorším. 
...áách, čerstvý šnitlík/pažitka..., ať je v jakékoliv polévce, povýší ji na slast!![]()
Bowle Celkom pekne nakynul![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025