Já dnes oběd osulila na těch trzích, tak poradna večeře.

Já dnes oběd osulila na těch trzích, tak poradna večeře.

Díky!.
Jako jsou tam samé dobré věci - sušená rajčata, olivy, ale hlavní je ten olivový olej - přesně jak on říká, to těsto je pak takové nacucané, olejem těžké, ale výborné!.
Miru jsem tam dala skleničku rajčat v olivovém oleji a ten jsem pak nalila navrch:-) akorát se obávám, že to není ani tak zdravý, jako spíš superkalorický:P
viktorka_od splavu focaccia vypadá super. ![]()
Dala bych si hned.
No a co. Člověk má mít z jídla potěšení![]()
Úplně to vidím - focaccia, sýry, zelenina, vínko a čumět do zahrady...
Vilemina Zmizli raketovou rýchlosťou![]()
viktorka_od splavu Focaccie máš krásne, zakusla by som sa do jednej![]()
Francúzsky rebarborový

A ještě mě napadlo. Moje babička dělávala posuchy, kynuté slané těsto plněné buď šťouchaným bramborem nebo kysanym zelím. Recept vzal čert, resp. asi nikdy formálně neexistoval
tak budu muset experimentovat.
Neznáte to někdo?
Úplně to vidím - focaccia, sýry, zelenina, vínko a čumět do zahrady...
sýry jsem sice zapomněla koupit, ale jinak to sedí![]()
...ano. Ale v jiném kontextu.
Já osobně si jídlo fakt vychutnám. Je to o množství, jím všechno. Ale současně se i občas intenzivněji hýbu, abych právě nemusela řešit, co smím a co ne. Resp. radši se zmorduju u fyz. aktivity, ale pak se s chutí najím, dám víno.
Ale když nějaká místní dáma vzdychá, jak ráda by zhubnula, ale současně podotkne, jak pěkně papá(hlavní jídlo, chlebíčky, atp. ...), tak ano, to by si měla v hlavě ujasnit, co chce.
Na druhou stranu - oceňuju u některých, že přiznají, že ví, že mají slabou vůli - takové to, že začnou zítra, od pondělka, atp.
No, zásadní je, jak já říkám, ten break point/bod zlomu. Kdy prostě přestanu o všem žvanit a dám se do toho. Protože prostě chci.
Nikoho nesoudím. To vůbec.
Jen vím, že dost věcí není vůbec snadných a trvá dlouho, než člověk dojde k vysněnému cíli.
No.
Nevím, jestli jsem se vyjádřila pochopitelně.?.![]()
A jestli se tady opět některé z vás hodlají pochichtávat, prosím...![]()
Miru já vůbec, zatím co se dohadujete jsem snedla dva kousky toho rebarborovýho koláče. ![]()
...![]()
Ještě bych dodala - že spokojenost člověka není o váze. Znám dost dam různého věku, co mají velikost mnohem větší než 36 a jsou v pohodě, příjemné, mají drive a některé, byť s nadváhou jsou i fakt sexy(protože se mají rády), no a pak ženy, které tu 36tku mají a jsou to protivné můry.
Gatita V pohode! Moje skore: Lihecek zemrel, Kopr nevzesel, petrzel taky ne, uz jsem to zryla, koriandr utlacil nejakej plevel, hrach lezi na zemi a ignoruje provazky. Ted se modlim jeste k par plodinam, ale myslim,ze slimaci tusej prima sezonu! Nejvic se zatim dari patizonu a cukete, co jsem pichla jen tak skoro do travy!
continuity my robíme osúšky (posúchy) plnené dusenou kyslou alebo sladkou kapustou alebo štuchanymi zemiakmi. Podobný recept som našla tu tuto. Ja dávam do cesta masť namiesto oleja.
Garfie Dík za recept na to trhané vepřové, volně jsem se inspirovala. Bylo to dobré, kdyby se mi to povedlo lehce nepřipálit, bylo by to ještě lepší. Ale strávnici spokojeni.
Ale když nějaká místní dáma vzdychá, jak ráda by zhubnula, ale současně podotkne, jak pěkně papá(hlavní jídlo, chlebíčky, atp. ...), tak ano, to by si měla v hlavě ujasnit, co chce.
No, když používáš takhle citově zabarvená slova, tak to opravdu nevypadá, že chceš někoho soudit. Fakt ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.