Garfie Ty jo, meduňky máme aktuálně asi tunu. Že bych to zkusila? ![]()
Jídlo a vaření
brrr
Zítra se stavím pro citrony!!
Garfie S chutí do toho a půl je hotovo!
Garfie Cukr musí bejt, aby kvasinky mely co žrát
Potrefenáhusa
To mi říkala i ségra, měla jsem nějak zafixované, že do toho bezu se nepřidával, ale asi jo, teda :-)
Garfie Ty šumivý se naopak někdy delaj bez droždí, ale mne to vzdycky zplesnivelo driv než vykvasilo, tak dělám jen s tím drozdim, je to rychly a spolehlivý
Taky budu nakukovat jak vám dopadne ta meduňková limonáda, meduňky plno a krom pár lístků do čaje nevyužitá. Akorát teda nemám žádnej moc výkonnej mixer, jen ponornej a starou Etu, tak tam by mohl být ještě zádrhel
. Ale jestli bude dobrá, du do toho.
Chrestove rizoto s parmazánem a panenka v pestu.

continuity To vyzerá dobre![]()
milacka diky, na přání mému muži, který miluje rýži.
tarra Už se na tom pracuje!
A na sirup bys meduňku nevyužila? Ten dělám v létě taky často a spotřeba je tam veliká!
Garfie Díky, čekám na výsledek!...Sirup můžu taky zkusit, ten dělám právě taky jen bezový, ale meduňku jsem zasadila takovou ubohou předloni a teď je z ní obří keř, tak škoda ji tam nechat jen tak...budou pokusy
Garfie Bezovou limonádu jsme dělali, cukr se dával (droždí by jinak nemělo co žrát:-)), byla dost sladká, zalkoholovatět nestihla. Ale plánuju to zopakovat. Meduňku nerada. Narazila jsem i na recept s mátou, ale asi bych to nekombinovala.
Sweet Potato Hmm, s mátou se mi to taky moc nezdá. Ta bezová byla super, ale pamatuju se, že stála docela dlouho, než jsem se z ní opila ![]()
tarra Meduňka (a máta) jsou jako plevel, teď se mi dokonce meduňka objevila v předzahrádce, kam jsem ji vůbec nesadila!!
Čerstvý voňavý chlebík
milacka krasnej.![]()
milacka No ten je!! ![]()
milacka Na jednotku s hviezdičkou!
Už pečieš v novej rúre? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY