Tatarák a salát jsem nestihla vyfotit a ještě to blbě otoceny

Tatarák a salát jsem nestihla vyfotit a ještě to blbě otoceny

Biely kvet To je řepa? To bych si dala. Čím ji ochucuješ?
viktorka_od splavu Dobře, že jsi dala odkaz, jsou tam i další zajímavé recepty
.
whiskas Ano, je to carpaccio z červenej repy. Len trochu soli, olivový olej a trošku pikantného korenia. ![]()
whiskas no on ten původní recept byl video asi (jako) od cuketky, ale už jsem ho nenašla, tenhle je asi nejpodobnější, jinak to tam moc lákavě nevypadá![]()
Biely kvet
měli jsme takto upravenou řepu na vánočním večírku a já jsem si říkala, jak to asi připravují. Díky.
viktorka_od splavu Já jsem našla inspiraci na koláč - jednoduchej, podle fotky snad i dobrej, tak jsem usoudila, že v tomto duchu je celý web
.
Právě jsem vytáhla z trouby táč s rybízem a ostružinami a samozřejmě drobenkou
...

Dalia pěkný :)
Dalia ostružiny máme ještě zelený, ale rybíz už v mrazáku a až dozrajou, inspiruju se!:-)
Vcera jsem spraskala pet kynutych buchet s cerstvyma jahodama a dalsi tri dneska. Mamka dela nejlepsi. Foto neni, protoze ja si vzdycky vybiram ty nejvic "opatlany".
Ounz Díky ![]()
viktorka_od splavu To se klidně inspiruj. ![]()
Vsechno jidlo fantasticky, ty polivky a salaty!! A masa grilovany, travlo mi tri dny docist a ted nevim co driv, fakt krasny!
Dneska jsem mela chut na kure na paprice, ale mela jsem jen panenku v lednici tak narychlo panenka na paprice, dala jsem vic papriky a salotku osmahla vic do zlata, maso prvni, vyndat, cibuli papriku a zakys se slehackou, bozi!
Máte někdo zkušenosti se zpracováním růží? Nakandovala bych si pár plátků na zdobení, ale bojím se, že děda mi jich přiveze víc než pár, a jestli se má předtucha vyplní, tak co s tím pak? Můžu zkusit domácí růžovou harissu, a pak vím o existenci růžovýho džemu a růžovýho sirupu, tak jestli třeba už někdo víte, co je z růží dobrý a co naopak za moc nestojí?
Karoleena Dělala jsem růžový sirup. Nechutnalo mi to, růže je pro mě květina, kosmetika. Ale mi nechutná ani nic s levandulí, přestože jako kytku i v kosmetice ji mám ráda. Ale některým kamarádkám chutnal hodně a dávali si ho u nás opakovaně.
Vlastně levanduli i růži mám ráda v čaji. Takže lístky růže suším .
Garfie Já jsem je nakonec málem vyhodila z vokna, protože děda se s tím moc nemazal a naházel je do tašky i s asi patnácti škvorama, jedním zlatohlávkem a kdoví jakejma dalšíma součástma přírody, který v ní měly raději zůstat!
ISON Růžovou vodu tu mám zrovna jednu koupenou, a navíc bych se musela někam vydat pro malé oblázky jak vyžaduje návod! :D Zkusím asi nakonec kromě harissy ještě ten sirup notna a pak se třeba pochlubím, jestli to bylo dobrý, nebo to chutnalo jak mejdlo... Já to mám s těma květinovýma příchutěma tak napůl, levandulovej sirup mi chutná, růžová voda do dezertů taky ok, ale třeba čokoláda s kytkama nebo levandulový bonbony už brrr.
Karoleena No, jo, tak to se potom hodí hlavně na vaření, to je jasný, pečený škvor, to bude lahůdka!! ![]()
Náhodou, jedla jsem nějaké červí křupky, byly perfektní, bezky křupavá a tak akorát slané a kořeněné.
Jen si to člověk nesmí nasypat do dlaně, to vypadají moc živě.
Chutní a zábavní![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.