Garfie to se nepece,ne?![]()
Černá kočka ja to dala do silikonovy formy a slo to krasne vyklopit,ale zaboha si nevzpomenu jestli jsem ji vymazala,ale spis ne.
Mandle urcite vyloupat.
Garfie to se nepece,ne?![]()
Černá kočka ja to dala do silikonovy formy a slo to krasne vyklopit,ale zaboha si nevzpomenu jestli jsem ji vymazala,ale spis ne.
Mandle urcite vyloupat.
Všechny bábovky, o kterých se říká nebo píše, že jsou vláčné, se mi zdají mokré a žádná mě neoslovila. Mám ráda suchou bábovku, bábovku-dusivku ![]()
Garfie Název Mokrý pes bude mít obrovský úspěch.
Děkuju.
Zarinya Děkuju. Ty mandle oloupu, je to taková blbost, ale fakt jsem nevěděla.
Asi to udělám jako obvykle a na zkoušku udělám dvě do těch silikonových košíčků.
Zarinya no ono to mělo být "upeče".
Připraví mi přišlo takový divný....Možná bych si to u ní mohla objednat na padesátiny, k pátým narozkám mi ho taky dělala! ![]()
Garfie tchýně říkala, že když byl můj muž malý kluk, chtěl vždycky "ten dort, který se peče v ledničce" ![]()
Já ten dort z jablek taky milovala, u nas se kvůli tomu speciálně zavarovaly jabka. Budu to muset udělat, jestli to děti budou jíst.
Ten jablečný dort jsem dělávala často a vždycky měl velký úspěch. A úplně nejlepsi na něm byla ta čepice ze šlehačky a zakysanky.
Pinot Noir
to je přesný!!
Stejně je zajímavý, jak ho všichni znají, přitom já to nejedla už leta letoucí....
rozarka snad to prectes:-) je to tjo skoro 30 let, co jsem si to zapsala![]()

Pinot Noir nene správná bábovka nedusí (když jeden nehltá) a to je ta správná, ty mokrý taky nemusím :)
Garfie udělala jsem nedávno Mokryho psa do práce a jen se zaprášilo, všichni pak chodili s tím, že to znají z dětství, ale nedělají. Rozdala jsem recept asi deseti lidem ![]()
A jdu sem s polífkou. Rybí.
andulka01 Ty tvoje jídla!!
To je vždycky jak z luxusní restaurace!!
Garfie Moc mě to baví. Základ z pražmy dostal hustou špetku šafránu. Ale vlastně jsou to zbytky ze včerejší oslavy, zase jsem nakoupila o půl víc než se snědlo.
andulka01 já moc rybí nemusím (až na Halászlé), ale tu tvoji bych si asi dala?
Ounz Tak přijeď
je ji strašně moc![]()
andulka01 já sem daleko! ![]()
Ale polívka se neztratí :)
andulka01 a zralé fíky k tomu
mňam celé
Děkuji za recept zde nedávno sdílený (myslím, že Zarinya ) na závin se švestkami. Dnes jsem dělala nohavici s mákem a druhou s Lotus sušenkami, jsou moc dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.