Jídlo a vaření
Vilemina krasny!Dobrou chut.![]()
A ted jdu pryc,protoze pecivo nejim uz treti tyden,hodne uspesne,ale nepotrebuju se tyrat obrazkama domaciho peciva.![]()
chocholka dělám je podle kuchařky pro dceru, je to úplně bezbolestnej recept. Tvaruju je ale podle Cuketky![]()
Ty rybí jídla vypadají krásně. Bohužel mám doma dva stravniky, kteří tohle skrývání nesnesou a rybě hledí nejraději tváří v tvář. Tak jsem udělala pražmu na másle (ke konci bylo hnědé).
Stále je zima a tak dnes máme hovězí plátky a znojemskou omáčku. Je to infekční?
Já mám pecenou dýni a kus kýty z divočáka. Nikdo není doma, tak si to teprve dělám.
continuity Dýni jsem pekla včera a divočák je v mrazáku ![]()

continuity Mnam!
hnedy maslo! No vida! S Salveji na testoviny s riccotou bych si dala. Jinak ten opecenej celer je vynikajici!
Tady takovy nobl veci, ja vecerim rybi pomazanku, zeleninu a krekry z Lidlu![]()
![]()
Luna rybi pomazanka je nahodou dobra:-) my jsme meli uzenou makrelu:-)
a k obedu skotske vejce podle Koko vypada to teda jako by se klubal mimozemstan, ale moc dobry. a okurkovy salat

Luna Tak rybí pomazánku bych mohla taky udělat. Dáváš tam tvaroh nebo vejce nebo ještě něco jiného? Fotku nemusíš, myslím, že je málo tak nefotogenickych jidel![]()
Mha Delam s tvarohem, do toho cibulka, sul a horcice. Kapka citronu jeste.![]()
Luna ja nejim ryby,ale rybi pomazanku miluju.![]()
taky delam s tvarohem,mnam.
Luna delam ji stejne:-))
dělám stejně jako Luna , ještě teda přidávám vejce na tvrdo a kyselou okurku - oboje nastrouhané na jemném struhadle, jinak zbytek stejně + pepř
Mha taky si musim nechat zajit chut....nejim to pecivo a bez to uplne neni ono.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY