Sweet Potato Já teda šunkofleky nemusím, ale pro tuhle variantu asi dobrý. A chtějí potěšit dceru, nebo ochutnat? Nebylo by lepší něco sladkého? Makový koláč, plněné knedlíky, nebo tak něco?
Jídlo a vaření
Sweet Potato moc ne. Quark. Nekde prodavaj. Dela Liberte. Kde jsou lepsi asi nez tady - to sehnat. Co kure na paprice. Jo a lidi sili ze smazenyho kvetaku. To vubec neznaji. Bramboraky. Rizek. Rostena.
tvaroh se da nahradit necim podobnym. Zalezi co varis. Ruzny fresh syry maji
Sweet Potato Smažák ![]()
Sweet Potato já hlasují pro květák. To je globální bomba.
kk němu brambůrky a tatarku. A Kanaďani budou v extázi.
A hlavně je to jednoduché. To zvládne dirigovat i z akvária ![]()
Sweet Potato knedliky bych asi ovocny na prvni Dobrou neriskla. Ale ten smazenej kvetak jsem jednou ukazala kamosce a uz to naucila tri lidi. Rika tomu cauliflower schnitzel. Hlavne jen osolis a neni na Tom co zkazit, ptz trojobal. Pokud ho nerozvari. Tak hlasuju za nej. Fakt to neznaji.
kure na paprice mega uspech. Kdyz neni cas delam ho I z prsou (Napred maso vcelku, pak cibule a koreni, maso zpet natrhat a zakys). Klasicky delam taky ale oberu to peclive at je to jen omacka s masem. Delam k tomu vidensky houskovy knedliky. Ty taky jdou v pohode. Apetit ma ok recept. Tu cibulku prismazim trochu.
continuity jaky spesl struhadlo? Nevedu a troufam si rict, ze bramboraky delam excelentni ![]()
Teda smaženej květák by mě vůbec nenapadl, to v Japonsku obalují všechno, tím bych asi neohromila, ale teda musím říct, že obyčejný pečený brambory s česnekem byla pro Japonce vždycky pecka!!
Ale tím zase asi neohromíme Kanaďany...
Sweet Potato bílé pečivo určitě. Usušit a rozmixovat/nastrouhat.
Dadoo No tím by je myslím zatěžovat neměla. To chce hotovou.
Krájel jsem dva dny starý housky...![]()
Sweet Potato jo, prodavaji. Normalne u chleba. Bread crumbs. Nebo asijskou panko. Je hrubsi ale da se.
Sweet Potato plán B. Kdyby bylo nejhůř.
Ale udělat strouhankou je naštěstí tak snadné. To by mohli zvládnout i Kanaďani
sspíš ta hladká mouka na trojobal.. ![]()
Ja ji vůbec nekupuju. Jenom mixuju tvrdý housky.
0zero7 Díky!
Dadoo obalovat se dá uplně v pohodě v polohrubé, resp. jakékoliv kterou tam budou mít (hrubou předpokládám běžně nevedou:-)
Sweet Potato plán B. Kdyby bylo nejhůř.
Ale udělat strouhankou je naštěstí tak snadné. To by mohli zvládnout i Kanaďani
sspíš ta hladká mouka na trojobal..
Ja ji vůbec nekupuju. Jenom mixuju tvrdý housky.
nevim jak v Kanade, ale v USA je jen hladka mouka. Na pytliku je napsane All purpose Flour
0zero7 takové,co ma ty otvory kruhové a ostré ze všech stran. Já ho používám jenom na bramboráky a pak jeste halušky.
continuity Hvězdičky. Na nich strouhání nesnáším, na placky strouham na malych slzičkách.
brrr já to delam zasadne na robotu, vždy jsem si u toho nastrouhala i několik prstů.
Jednou jsem nemohla najít pojistny kroužek, dostala jsem takový hysak, že mi to muž přijel najít z práce. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY