Černá kočka Ovoce s cukrem do krému vypadá zajímavě. Můžeš prosím napsat přesněji, jak na to?
Jídlo a vaření
notna Právě to nic speciálního není, udělám takový ten základ (mascarpone+šlehačka atd. podle toho jak je kdo zvyklý) a někdy vmíchám do krému ovoce na kousky a někdy jako alternativu to ovoce povařím s cukrem a troškou vody (ne moc, výsledek by neměl být moc tekutý), aby se rozvařilo a vychladnuté potom vmíchám do krému, dělala jsem to s černým rybízem nebo kombinace maliny-ostružiny. Krém se tím obarví. Mám to právě z webu Víkendové pečení, ale už nevím přesně ten recept, myslím, že je to tam u víc receptů.
Někdy je potřeba to ovoce ještě trochu rozmačkat, záleží na tom jaká je výchozí surovina.
Švestky ještě potřebují pár dní čas, tak zatím meruňkový koláč (z jogurtového těsta). 
vanilka dej mi prosím tě recept, akorát jsem na cestě do samošky.
2 kelímky bílého jogurtu
3 kelímky polohrubé mouky
1,5 kelímku cukru
2 vejce
prdopeč
ovoce + drobenka
Černá kočka Díky. Vyzkouším.
continuity Hlavně jestli chutnal. Náš už zmizel.
vanilka já ho chci dovézt k segre, alespoň kousek...
Prosim nějaký blbovzdorný recept na dort. Korpus, co půjde dobře krájet na patra.
Ja vcera klasicky kynuty na plech, ovoce co zbylo v lednici - merunky, svestky, boruvky

Pardon, neumim to prevratit a zmensit
Kokoska Já bych ti to zmenšila hned, v reálu teda! ![]()
Garfie jo, je celkem jedlej ![]()
Sweet Potato pekla jsem párkrát podle receptu "malý dětský dort". Výhodou bylo, že když chybělo patro, jednoduše se domichalo na další 
Sweet Potato jen ještě dodám, že ta kniha je asi 60 let stará, takže předpokládám, že 3/4 h myslí míchání ručně. Já v mixéru asi 10 min.
letolet zrovna jsem se lekla, ze 3/4 hodiny jsme v zivote nic nemichala :)
baltik však já si nejdřív říkala, že za tu dobu uvařím mixér :)
Sweet Potato Používám na dorty podobný recept jako letolet Na jedno vejce jednu polévkovou lžíci cukru a jednu polévkovou lžíci mouky /já teda hladkou, ale asi to funguje i s polo i hrubou/, špětka soli. Ušlehám zvlášť sníh, zvlášť žloutky s cukrem, opatrně smíchám dohromady i s moukou. Peču podle velikosti.
Máma šlehá cukr a celá vejce dohromady, pak jen přidá mouku. Prý to taky jde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY