DruI jo, ten jsem dělala na velikonoce. Ale popravdě mě moc nezaujal.
Jídlo a vaření
Evaeva ja to taky nechapu, on si da maximalne zmrzku:D ted o vikendu si omylem dal do pusy kus dortu na oslave a hned to vyplivnul
711990
u nás jede všechno sladké, když můžou. Dneska jsem do školky upekli sušenky, mladší se na něj při každé příležitosti než na ně konečně došlo:)
711990 Já teda musím říct, že na minulé dětské oslavě, co měla neteř, ségra říkala, že stejně nejlepší dort jsem měla já pro dceru ten čokoládový (to byl ten recept od tebe, víš asi ne, možná jsi ho měla z nějakého kurzu nebo tak). A to jako u bratranců a neteří se sejdou na jedny narozeniny klidně tři dorty, domácí i objednané, takže už jsme toho ochutnaly za ty roky hodně. (Já si to nepamatuji, jak jsem to dělala dva dny, tak jsem toho měla plné zuby:-D:-D)
Hele, chci si objednat muflona nebo daňka? Asi se z toho žádné jídlo pro děti (to je ne klasická zvěřina a ne na víně) dá/nedá uvařit? Já měla jen z muflona guláš jednou;-). To jako mě to baví vařit, ale když to pak nikdo nejí, tak je to takový blby:-D:-D
Karja a máš ještě ten recept? Že bych to taky vyzkoušela.
Karja od každého trochu..?
Závidím, i když by se mi děti pravděpodobně ofrňovaly a já bych to jedla sama...
Nesešla by se ti nějaká zvěřinová kuchařka?
Karja Muflona jsem ještě nevařila ani nejedla. Ale daňka dělám běžně jako svíčkovou nebo guláš nebo houbách se smetanou. Pokud to není vyložene mladý kus, což většinou naštěstí je, nakládám maso dopředu do jogurtu nebo kefíru, pokud je to ala svíčková nebo na houbách se smetanou.
Tabea Tak můžu zapojit Google, že:-D. Ale tady se ví všechno nejlíp:-D
Jako je to na objednání normálně v místní maloprodejne coopu, nevím kde to sebrali, snad to nebude stoletý:-D
Karja Z daňka jsou nejlepší řízky :-).
notna Ted si vzpominam, že my jsme jednou měli daňka se šípkovou omáčkou a bylo to boží! No ale to je vaření a děti řeknou fuj, nechám si to na jindy asi;-)
999 Hahahaha, tak to je super, to je děti nejoblíbenější jídlo! Tady se ví všechno! A je na to potřeba nějaká specialni část? Teď nevím, zda tam nemaji jen kýtu....
999Nevím, jak moc konzervativní v jídle jsou holčičky od Karji, ale dcera řízky z divočiny nejí, protože jsou uvnitř tmavé. Ochutnala je až byla starší. Mně řízky z divočiny taky nejedou. Připomíná mi to smažená játra.
Karja Šípkovou jsem ještě nikdy nevařila. Ani nevím, jak je pracná. Na svíčkové je pracné akorát očistit zeleninu. Pod "svíčkovou" schovávám zvěřinu často.
Karja tady v restauraci dělají se šípkovou kance a je to naprosto boží! Syn by to určitě jedl, ale on tyhle jídla má rád.
A sem s tím dortem. Jestli je tak jednoduchý a dobrý, tak to bude ono:)
711990 aha, no trochu hutný by asi nevadil, ale úplně jako brownies by to být nemělo.
Renusatko Já mám jen recept na mrkvové muffinky ze špaldové mouky, pekla jsem jednou pro párek dvouleťáků, chutnalo.
Děkuji, nakonec jsem udělala kombinaci víc receptů a je to jedlé. Až moc. I když u nás to bude tak pro mě, protože jsem to skoro neosladila
.
Těsto jsem udělala ze 400g jemně strouhané mrkve a tak 100g jemně mletých ovesných vloček, tři vejce, jeden větší banán, skořice, mleté ořechy. Náplň, jeden skyr a jeden tvaroh, osladit medem, nahoru strouhaná jablka, ořechy, skořice.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY