Karja ja delam bezne z kosti z mrazaku zase do mrazaku. Kdyz jsou hezky kosti, tak jich kupuju vic. Pokud kate nekde Billu, obcas je tam l sehnani i hezka ohanka.
Jídlo a vaření
Dneska jsme si s RoSa fakt pochutnaly ![]()

barbucha nene, já jsem si nedala! a vůbec - tentokrát se ta akce moc nepovedla...
Dám eště šanci tomu polívkování, ale běda jak to bude stejná bída!
Karja mmch, nejedeni je velice siroky pojem, to ze ja jako ditko jedla velice pekne moji rodice zjistili az s mou dcerou..! A skoro po 35 letech se mi za to i omluvili..!! ![]()
barbucha V poslední době ta Smíchovská strana nějak nic moc. Ale ty bary v kobkách jsou fajn (a železný záchodky).
Křupavý červíky bych si ale dala ráda. Kolegyně tuhle z Mexika dovezla kobylky s chilli a limetkou. Docela zajímavá sonda do gastroodvahy kolegů ![]()
Nic moc byli hlavně ty stánkaři. Šlo jim to jak psovi pastva... pročež všude příšerný fronty a většině už docházelo jídlo, aniž by se snažili to doplnit - to radši dávali menší a menší porce, aby to dýl vydrželo
Indonésanům došla pro jistotu i rýže, tak to dávali bez ní (teda těm, který na to měli nervy). Jako fakt nezvládnutý...
Záchody celkem cajk, zaplaťpámbu za ně, lepší než ty minulý toitoiky.
Červíky jsme si nedaly, takže jsme hladový mazaly pryč a skončily v Jazzdocku na thajský polívce ![]()
barbucha No právě, jsou tam furt ty samý (nehledě na téma), odpoledne vyjedený, odpadkový režim nanic. Za mě většinou zklamání.
Jazz Dock je super volba.
Do varenia som potrebovala len dve lyžice ricotty. Ako upotrebit zbytok? Dá sa použiť do nejakej pomazánky alebo kam s nou?
betsey já ji používám do pomazánek (sýrová, česneková apod.) nebo osolit, okořenit a na salát místo cottage
Prosím, máte někdo vyzkoušený nějaký korpus z mrkvového těsta? Mrkev, vločky, vejce. Potřebovala bych nějaké hodnoty do kulaté formy.
Renusatko Já mám jen recept na mrkvové muffinky ze špaldové mouky, pekla jsem jednou pro párek dvouleťáků, chutnalo.
betsey delame pomazanku/dip z hrasku a ricotty. Jen nedavam navrch ten syr.
betsey obcas davam lzici do omacek, pro zjemeni. Nebo nedavno jsem delala podle ottolenghiho nejakou cocku s lilkem, kam ma prijit creme fraiche, moc dobre to bylo a urcite by to slo i s tou ricottou.
andulka01 on je bozi proste S tim jidlem https://www.instagram.com/tv/CUibUr-A8wj/?utm_medium=copy_link
Nemáte někdo tip na narozeninový dort pro dvouleté dítě? Pokaždé dělám různé variace na světlý piškot a šlehačkový krém s ovocem, tak by to chtělo trochu změnu. Ideálně ne moc hutný, bez velkých kusů ořechů. Děkuji předem.
Evaeva delala jsem cokoladovy s tvarohovym kremem, stejne to nejedl:D
Evaeva Co mechový dort? Ten má minimálně jinou barvu :o)
711990 moji kluci dorty jedí! Vůbec nechápu tyhle historky:) každý sní i dva kousky. Ale řekla bych, že snědí cokoliv. Možná bych teda pro změnu mohla udělat piškot kakaový.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY