kromě té brokolice používám ústřicovou omáčku (+ sezamový olej) na blanšírovaný pak choi anebo na vietnamský špenát. Vždy v kombinaci s jasmínovou rýží.
Jinak obecně v čínské a thajské kuchyni, dochucení omáček, polévek...
kromě té brokolice používám ústřicovou omáčku (+ sezamový olej) na blanšírovaný pak choi anebo na vietnamský špenát. Vždy v kombinaci s jasmínovou rýží.
Jinak obecně v čínské a thajské kuchyni, dochucení omáček, polévek...
continuity Jasný, já ho kupuju, protože je to celkem časová úspora a z toho Penny mi i chutná, ale musí to být nějak napsáno ,,maso z českých chovů,, nebo tak nejak. Ale já mám mleté fakt ráda, já bych mohla vařit snad jen z něj, ale velkamala to nejí vůbec.
domenica To už skoro nedělám, občas si naložím nějaké maso, jakože na ,,činu,, tak tím bych to mohla trošku vylepšit. Ale ono to asi vydrží hodně dlouho. Pisu si na seznam
Karja no mně nevadí to mrazení. Já koupím třeba dvě kila masa, to si pomelu najednou a zamrazim takové kuličky na jednu dávku omáčky. když dělám čevabčiči, rozmrazim dvě nebo tři, podle toho kolik nás je.
Sambo si namiesto torty vypýtal k narodeninám cheesecake. Nemáte tip na nejaký dobrý čoby bol aj trocha slávnostný ale nebude s ním roboty jak na kostole? Mám nejaké osvedčené ale chcem dačo nové čo nerobím bežne.
Mrakoplas A co dýňový? To je takový podzimní, ale slavnostní asi ne:-D nebo do toho nějak zakomponovat slanej karamel, no to by bylo dobrý:-D
Karja nad tým slaným karamelom práve rozmýšľam ale obávam sa, že by u mňa nedopadol moc dobre ![]()
711990 máš to krásný (mělas
)
Ounz dik![]()
Mám kedluben gigant, jde z toho něco jiného než kedlubnove zelí? Ale mně přijde, že ten můj je stejně přerostlej, tak kdoví jestli se s tím nebudu dělat zbytečně a bude to ošklivé. je velkej jak hlava dvouletýho dítěte (žádné jiné vypovídající přirovnání mě nenapadlo)
Karja takovej sme meli v lete! Nechala sem ho shnit na balkone, taky se neumela najit super recept![]()
711990 :-D:-D No a není vlastně přerostlej? Já ho mám od tchánu a mě přijde že mají v oblibě tyhle věci nechat přerůst, cukety to samý, prostě když to roste, tak to roste.
Karja no taky muze bejt uvnitr prozranej a uplne drevnatej....
711990 Hmm, to by dost vyřešilo,:-D
Karja tak bud ho nech shnit celej nebo rozkroj a vyhod![]()
Karja je přerostlej určitě, to je hroznej nešvar tohle. Giganty pěstoval děda, nikdy si nedal vysvětlit, že ve velikosti kopačáku už to fakt není k jídlu.
711990 Vloni jsem ho nechala shnít a pak jsem vymyslela pohádku o kedlubnovem zelí:-D. Letos mu dám šanci, ale ta velikost mě děsí. Hlavně tyhle giganty jsme vždycky pěstovali u babičky pro králíky nebo koho:-D. Prostě to bylo na zahrádce pro zvěř, brambory,giganty a bílá řepa:-D. Za chvíli snad budu něco dělat i z té řepy!
Pinot Noir Že jo, a jakou tak velikost to ma ideálně mít? Já to vodvezu tem králíkům zase.
Karja z gigantu dela mamka zeli, ja ho krajim a mrazim do vyvaru a nekde nebyva drevnaty a da se snist
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.