Nemate nekdo prosim tip, jak vyuzit lemon curd? Venku hnusne, tak jsem otestovala recept, a dobry. Snedli jsme to jen tak
. Tak co priste?
Tartaletky, nebo nejaky jiny zakusek. Citronovy dort znam, ale to uz je dost pracne![]()
Nemate nekdo prosim tip, jak vyuzit lemon curd? Venku hnusne, tak jsem otestovala recept, a dobry. Snedli jsme to jen tak
. Tak co priste?
Tartaletky, nebo nejaky jiny zakusek. Citronovy dort znam, ale to uz je dost pracne![]()
Dnešní dort. Tentokrát jsem spokojená. Mechový jen na povrchu, mně to těsto připadá hrozně fádní. Takže uvnitř něco jako brownies.

Pinot Noir No tak ten je parádní!!! Jsi dobrá ![]()
Gatitaja tim plnim koblihy. Nebo loni jsem s tim slepovala vanocni cukrovi, nejaky makovy.
Pinot Noir to snad neni mozny, to je parada!
ice dekuju. Ja mam tyhle kysele chute rada, tak hledam inspiraci, co s tim priste. Ted uz je to pryc
.
Pinot Noir ten dort je skvělý! To jsi určitě oslavence potěšila
Pinot Noir Ty bláho!
Gatita já to nacpala do mechovýho dortu na stridacku s mascarpone krémem. Aby nebyl tak nudnej.
Pinot Noir Moc se ti povedl a oslavenec vypadá spokojeně. ![]()
Pinot Noir to je dokonaly! To zeleny testo klidne staci na tu drobenku, mne to taky nijak neoslnilo. Ale jako trava nebo mech to vypada dobre. A oslavenec se tvari vic nez spokojene!
Nádhera, to muselo být radosti!
Pinot Noir to je krása. Kluci budou mít nádherné vzpomínky. ![]()
Pinot Noir teda ten je mega![]()
Diky vsem Uz je snezeny Bud je to stesti zacatecnika nebo ten recept opravdu funguje Takze se toho neni treba bat :)
Pinot Noir vypada strasne velky :) ocividne potesil to je skvele !
Pinot Noir všechno nejlepší oslavenci! Naše oslava se odkládá až po karanténě, ale museli jsme udělat aspoň malou. Ale vzhledem k mé momentální indispozici byly jen kupované dortíky![]()
Pinot Noir No tak to je hustý! To je fakt perfektní! no nic, tak ty mi vymyslíš dort na léto!
Všem moc děkuji! Oslavenec byl nadšený, ovšem neochutnal ani kousek. Když jsem mu nabídla, naznačil, že se mu navaluje, nezvedenec!
. Ale ozdoby teda ocenil, opravdová radost! ![]()
Pinot Noir No tak to je hustý! To je fakt perfektní! no nic, tak ty mi vymyslíš dort na léto!
Stačí vyslyšet přání oslavence. ![]()
![]()
Pinot Noir Jo, tak já ti to pak napíšu, něco jako ,,kočka, třpytky,, a ty mi to vymyslíš:-D Ale radši mi udělej i nákres:-D 3D návrh:-D
Karja příště ho musím zmanipulovat, aby si přál nějaký objekt spíš do výšky, s menší základnou. Tohle bylo sice jednoduché, ale nám by stačil dort tak o hektar menší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.