Byl by nejakej osvedcenej recept na dobry a nezvoratelny (aby se nepripekly) vafle?
Jídlo a vaření
moora já mámvaflovac s teflonovymi plotýnkami a dělám tyhle.
Teda dělají to děti. Mně teda dovcerejska nebo kdy to tady holky psaly, nenapadlo, že by s vaflemi mohl být nějaký problém.
continuity diky, hned zitra vyzkousim, koupila jsem si po tvem vzoru stejny
moora jo, ten s těmi výměnnými plotnami? Je super.
Jediná věc, dávej tam toho těsta radši méně. Díry jsou pořád lepší než loužičky těsta všude kolem.
continuity takze nezalejvat testem az nahoru?
moora ja do toho testa nedavam cukr, pak se nepripejka. Taky by tsm melo byt dost tuku a uplne nejlepsi je, nejdriv to postrikat olejem ve spreji.
711990 to jsem uplne nechtela slyset :) to o tom vymazavani
moora na to vymazávání kašli, v živote by mě to nenapadlo.
Pokud máš ten můj vaflovac, bude to v pohodě. Normálně tu vafli vyndas, jde to trochu ztuha, to se nelekej. Je to kvůli tomu,že to těsto nakynulo. Určitě to nelepí.
Nechám to teda předem nahřát. Než tam dám první. To může mít vliv.
moora jo zalejvat ideálně tak, aby byl len tak tak prikryty ten povrch, nebo lehnouce pod. Ono to ještě celkem nabyde.
continuity 711990 diky
moora my jíme vafle převážně suché, takže naopak přidávám do těsta cukr, nebo třeba rozmixovaný banán a kakao, nikdy se nic nepřipeklo. Neboj se toho!
Pinot Noir continuity 711990 hlasim uspech, nic se nepripeklo a je to jedly!
moora continuity Recept si musím zapsat za uši, včera nám dorazil vaflovač
Ty jo, já si ten vaflovac taky musím koupit, když to tady čtu. Jakej že je ten kolektivní?
Karja vaflovac mám tento.
https://m.alza.cz/tefal-snack-time-sw342d38-d5100849.htm
U nás se v něm teda primárně dělají sendviče a zapékací tortily + grilují hamburgery. Ale předtím jsem měla ETA a byl taky fajn. Určitě doporuciji multifunkční. Ony se pak ty plotny dají vyndat a umyť i v myčce.
Pasují do něj plotny z tohoto, takže se dají v případě potřeby vyměnit nebo dokoupit. https://m.alza.cz/tefal-snack-collection-4v1-sw854d16-d2418041.htm?o=11
Karja continuity my máme ETU, čtyři typy ploten, je to fajn věc. Nejvíc využíváme plochý gril na zapékání tortil.
Ale ETU už bych si znovu nekoupila, už jsme to jednou reklamovali, dali nám nový a už tam zase cosi hapruje.
Proč mě ještě nenapadlo použít vaflovač na tortilly![]()
![]()
Pinot Noir s tou etou jsme neměli žádný problém, jen se nám po mnoha letech odrely ty plotny.
Pinot Noir ETU jsme včera koupili, nestraš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“