brrr u nás jim ovocné knedlíky jen ja a s nějakými vyhradami starší. Dělám to nakonec tak, že si udělám těsto z jednoho tvarohu a knedlíky zamrazim a vytahuji jen pro sebe.
Jídlo a vaření
Mrs.Robinson milacka Tak mně v současnosti doma kvetou poze ibišky a fialky - a nejsem přesvědčena, že jsou jedlé
!
continuity Kluci je občas jedí k večeři, ale to jsem líná jahody balit, tak dělám jahodovou omáčku a to tvarohové těsto hazím do vody v takových chomáčích. U nás se tomu říká slížky.
Hanka H Tak to chápu ![]()
brrr u nás se jahodové jiné než polívané nedělají. Kluci je milují a s tím tvarohem mi to přijde i zdravé, takže tuhle rychlovečeři máme často.
Děvčata, jak vaříte koprovku? Používáte čerstvý nebo sterilovaný kopr? Vždy jsem ji zahuštovala hladkou moukou rozkvedlanou v mléce. Ale včera jsem někde četla, že někdo začíná máslovou jíškou.
brrr prosím, nedala bys mi recept na ten tvůj rebarborový koláč?
Dalia dělám koprovku podle Vaňka a nikdy nezklame. Tzn světlá jíška + studený vývar z masa, svařit 20min s hrubými stonky čerstvého kopru, pokud mám. A na závěr ochutit a zjemnit smetanou.
Kedysi tu ktosi dával recept na nejaký baklažánový šalát a ja som si ho samozrejme neuložila a teraz ho potrebujem viktorka_od splavu ?
tina Klidně, ale mám ho doma. Tak odpo, jo?
brrr děkuju předem![]()
Tak toto je bašta. Nemala som strúhanku, tak som pomlela Teddy corn snack, ešte že mám vnúčika a kupujem mu to. Ale ešte lepšie ako klasická strúhanka. Pečený karfiol v rúre. A ten dip je jedna báseň. Sójová smotana, umeocot - ten to zahustí, čerstvý kôpor, med, cesnak. 
Dalia dělám koprovku podle Vaňka a nikdy nezklame. Tzn světlá jíška + studený vývar z masa, svařit 20min s hrubými stonky čerstvého kopru, pokud mám. A na závěr ochutit a zjemnit smetanou.
A na konci zasypat závějí najemno nasekaného čerstvého kopru ![]()
marieu Děkuji. ![]()
viktorka_od splavu ánoooo, díky!
betsey je vybornej, at se podari!
milackakrasa,asi se budu inspirovat,zrovna jsem koupila brokolici na obaleni.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“