0zero7 já pavlovu v životě nepekla, ale obecně: bílkove věci ( různé pusinky, foukane cukroví), které mají vyběhnout pecenim se bez ( spousty) cukru udělat vůbec nedají. proto to taky nepecu. S ubíráním cukru mám svoje zkušenosti a tady to fakt nejpujde.
Jídlo a vaření
0zero7 ještě bych zjistila, co kamoska a sníh, já se na pavlovu strašně těšila, jak tu běžela v létě ta debata, nikdy jsem to neměla a za mě jedno velký nenene (toho zelenyho smajlika mi je blby sem dat)
a souhlas s ostatními, ze bez cukru ten tuhej sníh asi udělat nepůjde
Potrefenáhusa jo presne, ja snih nemusim a pavlova mi nechutnala vubec.
Potrefenáhusa počkej, to mi vysvětli - těšila si se na ní a pak jedno velký ne
stes Chtěla sem to hrozne moc ochutnat, protože vypadá fakt krásně a pak mi to přišlo strašně hnusný
Potrefenáhusa aha, tak to jo. Tak toho se nebojím, mně sněhový veci chutnaj
0zero7 Pavlova bez cukru udělat prostě nejde
. Zkoušela jsem u pusinek jen snížit množství a fakt to nešlo. A hnědej cukr taky moc nefunguje, prostě Pavlova má být bílá, sladká. Upeč něco jinýho ![]()
Potrefenáhusa Já jsem se na Pavlovu těšila ze stejného důvodu a dopadlo to stejně jako u tebe.
Vysoká pravděpodobnost, že to takhle skončí tam byla, když od jakživa nemám ráda sněhové pusinky
.
Pavlova bez cukru nevím, tak to nejdřív vyzkoušej z jednoho bílku, myslím, že to technicky možný je, ale že to nebude dobrý.
U dortu Pavlova mi přejde úplně nejtěžší ho správně upéct. Trefit to tak, aby nebyl vysušený a drolivý, ale křehký a uprostřed jen malinko vláčný. Vůbec si na to netroufám.
Sněhvé pusinky taky nemám ráda, ale dobře udělaná Pavlova je super. Ale většinou ho mají tvrdé, drolivé a suché.
Tak kurz koblih mam za sebou, ted uz bych mela umet presne ty z Maso&Kobliha:)

Potrefenáhusa Kamoska pavlovu rada, jinak bych o tom ani neuvazovala :)
andulka01 Hele, videla jsem online, ze to pekl nekdo s tim prirodnim sladidlem praskovym cukrem "cukrem". Ma to stejnou konzistenci a vypadalo to dobre. Jedine tak by to podle me slo, jinak ne. Zkusim a uvidim. Klasickej cukr pouzivat nebudu urcite. Kdyz to nepujde tak popojedem... Prozkoumam to, mozna neco takovyho ale jen se slehackou
711990 vypadaj krasne!
Ounz ale teda nic na tom neni no:) ale naucila sem se dulezity know how, ze kolik vazi kobliha, tolik se dava naplne![]()
711990 jsou jednoduchý, jediný mrzení je stát nad tím smažením, ale jde to rychle našťstí. Hodně marmelády je podmínka úspechu. Je i docela uspokojující je plnit, ne? ![]()
notna Já je plnim klasicky, díra a do ní to fouknu, ke koblize náplň ve středu patři. A když je jí tam hodně, tak suchá není..zkus dělat menší koblížky?
OunzDíky, to je fajn nápad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY