MaeGandal Ja jim ted primichala na kosticky opeceny lilek do klasicke rajcatove omacky na spagety.
Jídlo a vaření
Ava udělalas dobře. To jídlo je perfektní. Pro mě je to nejlepší lilkove jídlo ever![]()
Jenom nedělám labneh, ale používám rovnou hustý řecký jogurt. ![]()
MaeGandal dekuju!
barbucha
prosim, napis pak detailne jak jsi ho nutila to jist
Všichni přežili
Mladý pán přišel, viděl, sežral...
Já to radši ani neochutnala, a na můj dotaz mladej s chutí mlaskaje pravil, že je to moc dobrý. Ovšem když jsem mu balila zbylý kousky s sebou, přece jen přiznal, že obyčejný uzený žebra příště stačej ![]()
Mám kliku na uznalý strávníky (no bodejť by ne, když nemusej sami vařit)... snaše jsem poslala, aby jí to nebylo líto, pečenýho losůska s tím švédským bramborovým salátem, a obratem mi na mobilu přistály vřelé díky za naprosto luxusní oběd!
Chudáci, učej haranty na nočník resp. nočníky
takže pro samý svlíkání, oblíkání a v neposlední řadě vytírání
nemaj čas se pořádně nažrat a jsou vděčný za cokoliv...
Mám tu krásné tygří krevety, neloupané, nevařené. Nějaký nápad?
barbucha já si taky udělala včera ten bramborovy salát s lososem. Nastrouhala jsem tam ředkvičku, je to moooc dobrý.
Sweet Potato Máslo, česnek, sůl, citron :-) nic víc to nepotřebuje. Jo a bagetu na vytření šťáviček.
Dobrej nápad, to zkusím příště!
andulka01 To mám zatím v plánu. Ještě možná chilli.
Doufala jsem v nějaký protip.![]()
Loupeš předem, neloupeš?
barbucha vychovalas ho dobre!!!:)
Sweet Potato Já teda krevety moc nejím, ale muž si to dává často po hospodách, hlavně u moře a vždy to loupal až na talíři.
barbucha vychovalas ho dobre!!!:)
Děkuju, ale obávám se, že stěžejní roli hraje hlad! ![]()
Sweet Potato jo čerstvé chilli, to jsem zapomněla! A treba i petržel, nebo snitlyk. Neloupu, takže ještě misku s teplou vodou a citronem ![]()
barbucha neee, je proste hodnej chlapecek!
To kdybych mu řekla, začne přemejšlet kde udělal chybu ![]()
Nastříhala jsem si smrkové výhonky a hodlám experimentovat ve stylu razorblade ... má to nějaký slabý místa, ten sirup? ![]()
Mám tu krásné tygří krevety, neloupané, nevařené. Nějaký nápad?
Toto, překvapilo mě, jak dobré to nakonec bylo:
https://downshiftology.com/recipes/zucchini-pasta-with-lemon-garlic-shrimp/
P.S. zdravím ze středečního COSu:)
Aranel Je potreba do nej dat doat citronu, aby to nebyla jen sladka voda
ja ho tehdy spotrebivala jen pulku a zbytek mam uz tretim rokem v lednici a asi ho vyleju![]()
Aranel zkušenosti nemám, ale navnadila jsi mě a udelam si sůl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025