Garfie Fajn škola a fajn děti:-)
Postřehy z Japonska
Garfie vsimla, taky se mi to libi
Kokoska Pokud jsem to pochopila správně, jsou to hlavní témata v knihách a šňůrkou připevněné příklady knížek, které tomu danému tématu odpovídají.
A děkuju! Dcera mi teda přijde, že že už ji mají zařazenou jako dobrou studentku, fakt před ní smekám. Včera mi psala chemikářka, že dcera přišla na doučování z chemie (z těch "věd" má nejhorší známky, navíc chemii loni-na rozdíl od spolužáků-ještě neměla), ale že měla totálně relevantní otázky, kterými prokázala porozumění nad úroveň jejího ročníku.
A pobavila učitelka hudebky (kterou tady, jak už jsem psala, berou fakt jako důležitý předmět), učí obě děti a když nás viděla, asi pět minut se smála a pak nám poděkovala, že jsme jí přivedli naše děti do života, jedno je prý talentované a druhé kouzelné.
Bylo to vtipný!
Victoria Děkuju, škola je fakt super, jsem hrozně ráda, že máme tu zkušenost.
Garfie to je tak krasny cist! Jsem na vas tak pysna!
Garfie Všechno super, děti i škola!
Garfie Tyjo! Všechno úplně
A teda časopisy ![]()
Máš neuvěřitelně šikovnou dceru. Ostatně synek za ní nezůstává nikterak pozadu.
To musí být pro rodiče radost....ostatně po kom asi mají geny, že?![]()
Garfie máš skvělé děti... a aby ne, když i ty jsi skvělá
Garfie to je hrozně super s tou školou, moc vám to přeji, aby tam děti byly spokojené.
continuity Děkuju, měli jsme právě dnes schůzku s třídním od dcery a říkal, že vidí, že se to začíná lámat, že to tak obvykle bývá po tom zhruba roce, tak snad to bude dobrý. Akorát teda bohužel skoro všechny její potenciální kamarádky letos odcházejí a stěhují se jinam. :-(
Mladej je v pohodě, v neděli už jde na celý den k nějaké spolužačce. ![]()
Garfie Ještě mi tu chybí ukázka krásného japonského rukopisu tvé dcery! :o)
Ta škola je fakt skvělá a je to hezké jak tam děti zapadly.
DruI Zítra, prý má všechno ve škole! :-)
Garfie ta kosile, to je drsny. Nesel by koupit nejaky pohlcovac vlhkosti aspon do ty skrine? Jak jsou nejake ty nadobky s filtrem a chyta to vodu?
Kokoska Asi to už budu muset nějak řešit, tohle už mě dostalo, je to skříň, kterou normálně denně používán!
Tak nejhorší je, že ty spóry ve vzduchu pak dýcháte.
Garfie Ty jo hustý všechno uplně nejvíc! Děti jsou teda šikovný a vždycky když čtu o malém garfíkovi, tak mě mrzí, že mi není 10, ten by se mi fakt líbil. Kolik jich je u syna ve třídě? To sezení po skupinkách mě taky velmi zaujalo, myslím, že je to super.
Garfie Vy jste šikovní všichni. Prostě úžasňákovi!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje