Garfie 気を付けて行ってきて
Postřehy z Japonska
Garfie - hodně štěstí.
Garfie Stastnou cestu! A at vam vsechno dobre dopadne!![]()
![]()
Garfie přeju šťastnou cestu a nějaký krásný domeček tam na NÁS určitě čeká. Tak ať všechno klapne podle tvých představ. ![]()
Garfie najednou to uteklo tak rychle:-) stastnou cestu!![]()
![]()
![]()
Šťastnú cestu!![]()
Děkuju všem, jste zlaté!
Nestíhám jmenovat jednotlivě, protože je ze mě Královna chaosu, ale čtu (a překládám, haha) všechno!
Garfie stastnou cestu..!!![]()
Hodně štěstí a lásky v novém domově ![]()
A makové buchty na cestu máš sbalené v ranečku?
Mha
A vis, ze mak nakonec ani nepasuju? Zato krupici ano...mmch, uz jsme na letisti a kontrola vsech dokladu trvala vic nez 20 minut! ????
Garfie Šťastnú cestu.
Takže krupicovou kaši máš sbalenou v ranečku? ![]()
To kontrolovali jen doklady nebo dělali i prohlídku tělních dutin a očichávání zavazadel?
Mha Jenom doklady a povoleni, ale jina chce Nemecko-i na tranzit, jina Japonsko (a to jich chce dost), no bylo to vesele.
Kamarádka pendluje mezi Evropou a Afrikou a říkala, že na různá povolení má samostatně zavazadlo. Doklady o všem, včetně toho, že existuje v různých státech, kterými projíždí a že je očkovaná proti malárii a neveze s sebou žádné papoušky. To antipapouščí prohlášení sis taky musela pořídit?
Šťastnou cestu![]()
Garfie Já ti mák klidně pošlu, mám bio zdroj v rodině
.
Garfie to je tak napínavý! Tesime se na zpravy z druhe strany.
Garfie Mila Garfie, stastnou cestu, klidny let a hladke pristani. A at jste vsichni zdravi a v pohode
Garfie krásnou novou etapu vašich životů, ať se vám všem v Japonsku líbí.
Garfie
kdoví,kde jsi zrovna teď...ale moc ti přeju,po těch všech peripetiích,aby všechno konečně klaplo a celá rodina byla spokojená a šťastná...a piš![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje