Garfie tak ať se vám na té druhé půli zeměkoule dobře spí, po náročném přesunu si zasloužíte odpočinek ![]()
Postřehy z Japonska
Já tu nějakou dobu nebyla a koukám, že už jste v Japonsku, tak ať se daří dle představ, najdete vhodný dům a prostě, ať se vám tam líbí.
Garfie paradicka
preju at se vam brzy podari najit krasne bydleni
Garfie hura, tak to konecne klaplo, po roce a pul?
Garfie ja som úplne zabudla, že už je tu ten významný okamih vášho odletu! Teraz dočítam niekoľko strán a už ste úspešne tam, super
prajem príjemný pobyt a teším sa na fotky a infošky
Garfie ať vám tam všechno klape!
Garfie hodně štěstí a ať i nadále jde všechno tak hladce jako cesta. Moc se těším na zážitky a fotky a postřehy a vůbec všechno :)
Dekuji vsem
Mam za sebou prvni rano a oblibeny matcha kolacek, ujistila se, ze Haagen Dazs stale prodava znrzlinu ze zeleneho caje, jen uz jsem milosrdne zapomnela, jak hnusne je v Japonsku kafe
. Dam sem na chvili deti u prvni vecere, rozvazel ji totiz robutek (k videni v pravo), takze jsme toho snedli asi 2x vic nez obvykle! ![]()
Garfie to je snad poprve, co jsem tu stihla fotku na chvili:D podobni robutci behali na expu. Tak držím palce ať je všechno fajn![]()
Garfie děti vypadaj spokojeně ![]()
Garfie ooo pozeram ze deti vyzeraju celkom spokojne. Tak zelam dobrý štart a šťastie pri hľadaní bývania. ![]()
Garfie zdravím do Japonska, jsem ráda, že to klaplo :-) a těším se na zprávy!
Tak se pomalu zabydlujeme, ta "ubytovna" je ve skutečnosti postavená na zahradě vily zakladatele firmy. Ve vilce je teď muzeum, ze zahrady jen zbytky, ale muselo to být původně úplně úchvatné, večer sem přihodím nějaké fotky. Hotýlek je neuvěřitelně luxusní, skoro se tady bojím něčeho dotknout, těžko přetěžko se nám bude stěhovat! ![]()
Děti už se při průzkumu okolí seznámily s panem Tachikawou, který pracuje v sousedním muzeu. :-) Dovolil jim chodit na zahradu a ukázal, kde hnízdí ptáci, asi mají nového kamaráda. Já ho znám jen z vizitky, kterou si donesli, ale vypadá sympaticky. ![]()
Garfie užijte si to. ![]()
Snad rychle najdete něco hezkého.
Garfie to je bozi
mam z vas ohromnou radost
Garfie lukulske hody!
a deti jsou husty, ty se neztratej
Garfie Děti jsou šikovné!
Asi se nechci nikam stěhovat!
Každý má svůj pokoj s vlastní koupelnou a záchodem, kterému se rozsvítí mísa, když do něj vstoupíte (mladej chodí čurat co deset minut
), celé je to tu hrozně luxusní. Pro představu "naše" zahrada s kouskem původní vily.

Garfie nádhera
Janulik03 No bude to těžké stěhování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje