DruI
no přesně!
Postřehy z Japonska
Garfie Tak dobrou cestu a příjemný let (nebo ten možné ne
)!
Garfie já si vždycky myslela že jsem s balením na dlouho docela pankac, ale na tebe nemam:D
Garfie šťastnou cestu a ozvi se co nejdřív?
Jak dopadla dcera, uz vite?
Garfie přeju štastnou cestu a spokojený, přiměřeně dlouhý (přesně podle vašich představ) pobyt se spoustou příjemných zážitků.
Garfie Moc ti přeju, aby vám už vše vyšlo. Aby byl klidný let, dobré ubytování a hlavně ať jste tam všichni spokojení. Budu na vás zítra myslet.
continuity Jejda, to mě ani nenapadlo, že by byly výsledky tak rychle! :-) (a nejsou, hned jsem se koukala)
Díky moc všem, budu podávat průběžné informace!
Garfie stastnu cestu!
Garfie aha koukám až příští týden. Já jsem nevim proc myslela, že letite až po výsledcich.
Garfie a moc se tesime, ze tohle vlakno bude furt nahore!
Garfie pěkně se tam zabydlete!
Garfie Užij si to tam :-).
Garfie Stastnou cestu, cekam na zpravy z Japonska, ze jste v poradku dorazili ![]()
Garfie zlaicko, zelam vám šťastnú cestu, a nech najdete to najlepsie bývanie. Tfuj, tfuj, tfuj pre šťastie. ![]()
Děkuju moc všem! Tolik pozitivní energie musí mít dopad.
(stav-sbalené tři kufry ze čtyř)
Garfie Šťastnou cestu! to s tím bydlením znamená, že bude něco lepšího ![]()
Garfie tak to mate prakticky hotovo!:)
Garfie Šťastnou cestu přeji, ať jdou všechny poprříletové formality rychle a hladce.
Stastnou cestu a spoustu skvelych zazitku ![]()
Garfie Šťastnou cestu! A v Japonsku ať jste spokojení. Za ty peripetie si zaslouzite poradnou odměnu. Mám stejně starou dceru, včera jsem četla, jak ji rozhodilo loučení s kamarády, dojalo mě to a chápu ji.dětem moc přeju, at tu změnu zvládnou lehce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje