Sweet Potato On je to docela drahý bazmek, chápu, proč to dali 24/12. Dostala jsem ho asi před 4 lety od dcery. Z růženínu. Koupila to stárnoucí matce v dobré víře, chudince na to padlo všechno našetřený kapesný a příspěvky od babiček
A já to vůbec nepoužívám, budu to muset napravit, když čtu Garfie
Adventné kalendáre - parfémové, kozmetické, ale aj iné dospelácke
notna Aha, co jsem teď koukala na netu, nabízí mi to tak od 140 vejš.
Garfie uá, to je drsný teda!

Sweet Potato Ten od dcery tehdy stál 560 nebo 580. Cenu si bohužel pamatuju, protože když mi dcera chtěla ukázat, jak se s tím pracuje, protože jsem netušila vůbec o co jde a ona právě propadla všem těm kosmetickým influ a na základě toho mi to koupila, v koupelně u zrcadla jí při prvním vyjmutí ten gua sha spadl tak nešťastně do umyvadla, že se rozlomil. Byla z toho chudinka tak nešťastná! Tak jsem jí poslala peníze, aby mi mohla koupit nový a dát znovu. Překvapilo mě, jak to bylo drahý. Ale taky je možný, že ona koupila něco předraženého. Byl to pro ni jeden z prvních samostatných nákupů přes net. A asi teda žiju v mylné představě o ceně.
Pinot Noir
Na obličej to není taková drasťárna. Aspoň teda to, co jsem viděla...
notna Nebo už ceny opadly. Taky jsem našla i dražší, rozdíl nepoznám.
Sweet Potato notna Já myslím, že ta cena se odvíjí hlavně od materiálu, tady v Japonsku koupíte od kamene po plast...:-)
A nebojte, na obličej to takhle vůbec nefunguje, fakt jen lehká masáž.
Pinot Noir To jsi ještě našla docela mírné fotky, já viděla i horší.
Garfiejj, ty horší jsou v náhledu rozmazané, aby nevyděsily, nemohla jsem je blejsknout ![]()
Pinot Noir
Nedivím se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje