Teď na mě vykoukl (a naštěstí zase rychle zmizel) adventní kalendář studia Ghibli.
Adventné kalendáre - parfémové, kozmetické, ale aj iné dospelácke
Uaaaaa, keby dom uz nemala adventak na ceste, tak by som chcela toto...pre parfumaniakov uplne stvorene ![]()
![]()
!!!
https://www.histoiresdeparfums.com/products/advent-of-raw-materials
slniecko Stejně je vyprodaný, bohužel (nebo bohudík, tomu bych neodolala).
slniecko no ale ten je!
Dneska jsem při toulkách po obchodech narazila asi 3x na "náplň do adventního kalendáře". Přišlo mi to jako fakt dobrý nápad.
Garfie to je skvělý nápad. Plnim to odjakživa, a krabic, do kterých to můžu dát, mám asi pět.
Další odpad generovat nepotřebuji.
Garfie toto je super nápad!
Mmmmm...toto je tiež pekné a značku mám rada, aj keď teda nie som veľký odborník v tomto smere...
Fakt se jim povedl.

Sweet Potato ten je teda vymazlený! Ja letos zcela nečekaně dostala kalendář od dětí, takže taky krásný, ale zřejmě chudší příbuzný toho tveho. Můj je YR, ten tvůj je odkud?
letolet No taky YR ![]()
Sweet Potato aha
. Já na jejich stránky koukla až dodatečně a jiný jsem tam neviděla. A pohled je na něj fakt pěkný.
letolet Asi byly rychle pryč. Ale ten tvůj je taky hezký.
Má nejaká značka tento rok tie 12-okienkové? Našla som niečo ako "after christmas" Od Vianoc do Hového roku, to nechcem, ale 12 dní Vianoc by som brala, keďže mi DHL ráčilo nedoručiť tento rok môj adventný.
Jak jsem se rozplývala nad tím kalendářem od YR... Strašně jsem se těšila na 24. Veliká čtvercová krabička, to bude určitě nějaká vůně...
V krabičce byl malý papírový sáček, v něm ještě menší bublinkový sáček...a v něm toto, což se ukázalo být masírovacím bazmekem. Že jsem byla nadšená, co nemohu říci.

Sweet Potato Jestli tě to potěší, tak gua sha, jak se ten bazmek jmenuje se v Asii považuje za nejúčinější věc pro boj s vráskami, povislým obličejem, toxiny a vším čím si vzpomeneš, Panasonic ho na asijském trhu prodává dokonce v elektronické podobě. Kamarádka Japonka, které je 55 a vypadá o deset let mladší mi přísahá, že je to jen díky tomuhle.
Je to taky klasická pomůcka v čínské medicíně, kde se používá na celé tělo a pomáhá zbavovat tělo toxinů, nebo k rozproudění energie či co a vypadá to dost šíleně, jestli máš odvahu, vygoogli si fotky. Mimochodem, v Americe proběhly tuším i nějaké soudy s asijskými rodiči, kteří provozovali gua sha na dětech a byli obvinění z týrání.
Garfie Tak dík, já to teda zkusím. (A nestačilo by třeba nosit to pod levým podpažím jako plivníka?
)
Sweet Potato Jako zkusit to pochopitelně můžeš a pak nám dej vědět! ![]()
Jo a malá technická, nejlépe po sprše a rozhodně ne na suchou pleť!
Mimochodem, v Americe proběhly tuším i nějaké soudy s asijskými rodiči, kteří provozovali gua sha na dětech a byli obvinění z týrání.
Ty mě normálně děsíš! Ještě začnu být ráda, že mi nevadí vypadat staře ![]()
DruI Neboj, to se netýká tváře, ale právě těch masáží na těle. Oni tím fakt doslova seškrabávají kůži, vypadá to opravdu děsivě. Viděla jsem spoustu fotek, protože zrovna nedávno o tom šla debata v nějaké skupince Číňanek v hospodě. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my