999 To je náhoda, také jsem si rezervovala pokoj v La Fresca
.
CK Parfumanie
My taky v La Fresca. Pojd do houfu ( i kdyz pivovar Cerny orel je taky lakavy).
jerry uz jsem zaslala pozadavek na rezervaci, snad na me zbyde pokoj ![]()
Fleur Tak to je skvělá náhoda :-).
Zavidim! Ja budu tesne pred odjezdem k mori a nestihala bych si zabalit :)
A kde se domlouváte? Vidim to v různých tématech a nikde celou informaci. A nebo je to neveřejný výlet?
Renusatko Někde jsem psala, že je to open :-). Prostě jedeme na výlet do Kroměříže, kdo chce, může se přidat. Budeme tam 5. a 6.8., ubytování si každý řeší sám.
999Děkuji, narazila jsem na to ve více tématech, ale nic nedohledala. Kouknu na to, měla bych být asi doma.
Renusatko Kdybys jela, dej vědět, udělám pak nějaký společný chat pro účastnice zájezdu :-).
Ahoj, já bych asi mohla cestou na Slovensko. Pojedu autem, někoho bych zvezla, ale jen tam a nevim kolik budu mít místa na kufry.
SunEclipse My bydlíme La Fresca, barbucha v nějakém pivovaru :-).
![]()
Jo, spim v prvním sudu zleva!
Já to mám v kalendáři od olomouckého setkání s 999, ale asi to nakonec nedám a když, tak určitě jen v sobotu. :-( V neděli odlétám, sice až večer, ale musím balit a v pátek mám rozlučkový večírek spojený s tradičním vyjídáním ledničky....ale Kroměříž je krásná a v této sestavě echt!!!
Garfie Aspoň v sobotu, prosím :-).
999 No já to zkusím, ale budu po velkém večírku!!! ![]()
My ti poskytneme i případnou nezbytnou první pomoc![]()
jerry
To asi bude potřeba!
Garfie Prosím tě, ty musíš být teď v tréninku :-).
Jee, ráda tě uvidím.
999 Už mám přetrénováno, je to mazec! ![]()
continuity Já spíš trochu počítám s Prahou, paradoxně je pro mě i dostupnější než Kroměříž. Jen se mi tam nechce teď v tom vedru.
Nooo. Žiju v Kroměříži, tak to je krása! Snad se potkáme..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY