999 prosím zařaď mě na seznam, i když účast ne úplně jistá, záleží jak to bude s mamkou...
CK Parfumanie
Pavlena Ok, až udělám společný chat, tak tě tam přidám.
999 ja tez nevim najisto, ale chtela bych se stavit aspon na den, prosim taky o pridani![]()
viktorka_od splavu Ok :-)
Garfie Kdybych jela,klidně tě naberu v Olomouci. Zatím to je ovšem ve stavu teoretických úvah.
brrr Ok, to by bylo fajn, jela bys na otočku, nebo s noclehem? Já to zatím mám taky ve fázi teoretických úvah, budou u mě přespávat na sobotu kamarádky, takže ten večírek může skončit až nad ránem!
Garfie Na otočku.
brrr
super
Kdyby náhodou někdo jel jen na den, z Prahy nebo nějak kolem Jihlavy, naskakuji na dálnici. Na celý víkend to bohužel nezvládnu;-). Celostátní, ba dokonce mezistátní sraz a já to nedám!
Karja tam te klidně vezmu, jen co s tebou zpátky? Ale můžeš se mnou dal pokracovat do Tater. ![]()
viktorka_od splavu Jinak nabídka odvozu do Kroměříže platí i pro tebe, mám tam někde pokoj v nějakém penzionu trochu bokem (potřebovala jsem dobré parkování), můžu se taky zeptat, jestli to není původně dvojka.
continuity No, že bych z víkendu udělala celej týden rovnou co?:-D
Janulik03 ano!
999 Už mám přetrénováno, je to mazec!
continuity Já spíš trochu počítám s Prahou, paradoxně je pro mě i dostupnější než Kroměříž. Jen se mi tam nechce teď v tom vedru.
A kdy Praha, kdy?
Šiš já vám závidim
Sweet Potato Já se určitě ozvu, chtěla jsem tento týden, jen mě odradilo vedro. Mám to trochu zasekaný, ale budu se snažit!!!
continuity tjo diky za nabidku! promyslim ![]()
viktorka_od splavu já jsem slíbila Luna , že to nějak promyslím a pořád nevím. Spíš jo![]()
Baby, ma serete. V sobotu robim , neviem ci potom by som šla. Alebo v nedelu na otočku. No uvidím, ale hrozne rada by som sa s vami videla. Ak by mi to vyšlo, ozvem sa.
Koukej si to zařídit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY