Evaevabehem tech 7 let zapomenes:)
Ordinace 24/7
711990 hlavně ta spirála je, na rozdíl od porodu, akce na minutu sakumprásk ![]()
Tabea mně to zní hůř než ten porod![]()
No vidíš, pokud se ti zubař zdá sranda, tak tohle je mnohem rychlejší a bez problémů. Když jsem byla na výměnu, tak na 20 minut byla celá návštěva, včetně čekání, povídání, oblékání a kontrolního ultrazvuku.
continuity o čas nejde. Opravu zubu necítím, tohle asi ucítím dost. Pořád o tom nejsem přesvědčená, vůbec ten pocit mít to pořád v sobě. Ale mám fakt ještě čas, teď to není na pořadu dne.
Tabea presne, stihla jsem to behem obedovy pauzy v praci![]()
EvaevaPřesně, mne se taky nechce. Navíc nemám ani nijak zvlášť problémovou menses, jeden jsem nabroušena, ale to by stačilo aby se mi děti se sambem víc klidili z cesty a vlastně by mě to netrápilo, bolej mě nohy a to je tak všechno. Naopak mám radost, jak mi ten cyklus funguje!:D Nechce se mi brát vůbec žádná antikoncepce, resit žádný vedlejší účinky, přibírání, trombózy...prostě ta příroda to fakt uměla zařídit aby to nebylo tak jednoduchý.
Karja jo, přesně. Menstruace mně samozřejmě obtěžuje, ale bolesti žádné, žádné extra problémy. Já si jsem jistá, že už nechci HA, ale jinak úplně nevím.
Karja Evaeva Nepíšu to jako návod, ale docela mě překvapilo, jak se nám blíží čtyřicítka a přichází pocit, že co se dětí týče, tak máme splněno, tak kolik mých kamarádek tu antikoncepci řeší a chce řešit podvázáním vaječníků. Právě taky nechtějí nic brát, ani mít v sobě tělísko. Jen jeden hrdina manžel se chystá na vasektomii
což je taky možné řešení.
Myrtila zatím si to nechávám v záloze, ale je to jedna z možností. Ale ještě si na to přijdu mladá
Já mám nastaveno, že tři děti stačí, ale stop stav by byly čtyři, to bych neváhala. Nebo kdyby trojka šla císařem, asi bych o tom zauvažovala. Což se naštěstí nestalo. No budeme doma muset probrat možnosti.
Evaeva No, ty jsi mladší
Mně by se do toho před čtyřicítkou asi taky nechtělo.
Karja muž je stejně starý jako já, takže v tomhle vlastně ještě mladší
I když si nemyslím, že zrovna on by chtěl ještě nějaké mimino byť s jinou matkou
continuity o čas nejde. Opravu zubu necítím, tohle asi ucítím dost. Pořád o tom nejsem přesvědčená, vůbec ten pocit mít to pořád v sobě. Ale mám fakt ještě čas, teď to není na pořadu dne.
Ale tak umrtvení se dá asi zařídit i u tělíska, jak tady píšou ![]()
Evaeva Hele člověk míní, život mění. Na nějaký definitiva je mladej proste
Karja přesně
Varianta to určitě je, ale osobně se mi zda, že místo tělíska (kdy po 15 minutách jdeš domů max s ibalginem) podstupovat operaci, je prostě o hodně horší.
Ale já se peru i s jizvami po znaménkách a v narkóze jsem nikdy nebyla.
Obecně v životě nemám ráda definitivní řešení, které uzavírají jiné cesty. ségra má ještě jedno dítě s jiným mužem po 40, člověk nikdy neví, co mu život připraví.
continuity Jasně, to je pak na každým, někdo třeba už fakt další nechce. Ta nutnost operace třeba převážila u té mé kamarádky, jejíž manžel chce jít na vasektomii. Pro něj je ten zákrok jednodušší, tak se dohodli takto. Jinak u dvou mých kamarádek to vyšlo, že to přerušení vejcovodů šlo přidružit k jinému zákroku, tak neváhaly a spojily to. To je taky pro někoho dobrá možnost.
Myrtila je fajn, že se o tom víc mluví, protože přidružit to k jinému zákroku by mně do nedávna nenapadlo. Je to definitivní (nebo aspoň téměř), ale v těch 40, pokud člověk žije s otcem svých dětí už mi to brzy nepřijde, pokud spolu další děti neplánují. Vždyť rozvod a novou rodinu by sotva stíhal v nějakém rozumném věku (v případě ženy).
Myrtila já to přerušení přidružila k druhému císaři. Věk nevěk, třetí sekce už bych se bála moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje