slniecko no ja jsem zas slysela, ze jakjsou ty PL nahrivaci, tak se casem vic a vic roztahuji:-))
taky bych nevymyslela![]()
slniecko no ja jsem zas slysela, ze jakjsou ty PL nahrivaci, tak se casem vic a vic roztahuji:-))
taky bych nevymyslela![]()
Asi nebudem vymýšľať.
Tie nahrievacie znejú strašne dobre, ale potrebujem riešiť haluxy, tak možno úplne nechcem, aby mi držali nohu v tvare, v ktorom ju mám. ale je to strašne zaujímavé a rozmýšľam, že to dám urobiť deckám a mame.
slniecko jo tak to fakt nechces:-) plus teda na haluxy je potreba, aby noha pracovala, tzn co nejvic ohebna podrazka
slniecko Já jsem na ty PL nahřívací slyšela tolik chvály, že jsem si je pořídila. Byly to vyhozené peníze: tvrdé, neohebné, aby držely na mé úzké noze, tak je nahříváním tak stáhli, že jsem se do nich musela pracně soukat. Plast nepříjemný při doteku s pokožkou, v létě se v tom chodidla hned zpotila. Pak už mě noha bolela, jen jsem se na ně podívala, poněvadž ten plast je nepustí do žádné jiné polohy, takže bez milosti letěly do popelnice.
...no, prosím.
Za mě jsou hlavně nesmírně vošklivý
(řadim je do stejné kategorie škaredejch bot jako jsou Crocs. Oboje leda tak mezi mokrý záhony...)
Fleur to je zajímavý. Já je teda v životě neměla na noze, ale všímám si, že je nosí skoro všechny učitelky a zdravotní pracovníci, co jsem v poslední době potkala. No holt nikomu nesedí všechno.
slnieckoProdávají je u fyzioterapeutů nebo zdrav.potřebach a upraví je na míru. Doporučuju.
PL jsou pro mě nejlepší domácí boty, nejsou ani tvrdé a neohebné, ani úzké, no pro mě přesně akorat.
Birkeny na doma nee, ty mě mega tlačily.
Ale...každému sedí něco jiného.
(vošklivý nejsou, to se jen někomu nelíbí)
Sweet Potato Já tedy nejdřív doporučuji slniecko navštívit nějakou fyzioterapii nebo podologii a nechat si objektivně diagnostikovat vlastní potřebu. Na těch prodejních místech ti sice důležitě ukážou na podoskopu, jak tě jejich pantofle zachrání, ale už nedokážou zohlednit celkový kontext (valgózní kotníky, vbočené palce a další záležitosti). Já bych si jejich nošením opravdu hodně ublížila, naštěstí jsem to sama cítila a odložila je.
slniecko ja ty PL nosim na doma, uz spoustu let, dostala jsem je jako darek, takze je ani nemam vytvarovane na svou nohu a mam je hodne rada. Nevadi mi ani naboso v lete. A nijak se casem neroztahuji. Jsou plastove, takze to neni zazrak vkusu, ale to teda na doma fakt neresim.
FleurAsi ti je neupravili dobře. Mně se to jednou taky stalo, ale šlo to napravit.
Chodím teda k fyzio.
Sweet Potatojá myslím, že mohou být pohodlné pro někoho, kdo neřeší žádný větší problém. Pro moji nohu jsou ty pantofle konstrukčně celé špatně, včetně té vysoké podrážky, na kterou tvarování nemá vliv. A potom ta jejich neohebnost, cítila jsem se jako zasádrovaná. Nakonec doma nosím letní boty od Leguano a nic jiného nehledám.
Ale jak jsem uvedla, kupovala jsem je na základě řady pozitivních ohlasů, takže mnoha lidem jistě vyhovují.
Fleur fyzioterapeuta som na jeseň vymenila a konečne mám výsledky. Ten prvý mi robil všetky tieto možné merania, mal na to nejaké geréty, vysvetľoval mi špecifiká mojej "gréckej" nohy, tvrdil, že mám nejaké vrodene skrátené kostičky a neviemčo, žiadne z mojich topánok mu neboli dosť dobré, nútil ma kupovať v jeho spriaznenom obchode a vyrábal mi vložky na mieru nohy aj topánok a....nič.
Tento prehlásil, že jediné dôležité je, aby sa mi mohli hýbať prsty. A cvičiť. Akože cvičiť je jeho odpoveď síce na všetko, a na začiatku som myslela že zabije buď on mňa, alebo ja jeho, ale fakt je, že po cca 4 mesiacoch pod jeho prísnym dozorom sa dokážem po desaťročiach dotknúť prstami zeme (to som nedokázala už ani tesne po puberte) a mnoho ďalších vecí, o ktorých som vôbec netušila, že telo dokáže - a už vôbec nie, že to dokáže to moje gaučové - tak som sa rozhodla mu dôverovať. Ako on nosí barefooty, ale ja viem, že z tých mňa bolia nohy, ale hovoril, že aj tak je podstatný hlavne ten priestor pre prsty.
slnieckojak si psala o těch chodidlech, tak jsem si představila, jak se konečně dotkneš země prsty na nohou a nebylo mi moc jasné, co je na tom ![]()
Evaeva to zatiaľ zvládnem
Evaeva přesně to jsem si myslela taky, ale narozdíl od tebe mi to nedoteklo, ze jsou myšleny ruce.
slniecko dobrej fyzio je velka vyhra!
A opravdu všechny dáte prsty na zem jen tak? Já jsem to nikdy nedala, ani když jsem chodila na sportovní školu a byla hubená. Teď chodím 2x týdně cvičit, tedy po cvičení a nějakém protažení se lehce dotknu, ale to je vše. Asi blbý poměr délky noh a rukou ![]()
JankaM Já skoro celou dlaň
JankaM Já taky prsty, ale s rezervou a bez rozcvičení. Byly ovšem časy kdy bych to nedokázala. Možná kdybych to zkusila po hodině jogy (chtěla jsem napsat po józe, ale nemůžu se na to slovo ani podívat, jak mi připadně divné
)....Máš dlouhé nohy to je jasné!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.