Pinot Noir moc díky!
Ordinace 24/7
viktorka_od splavu ten Skin cap jsem taky měla, ale neměl účinek.
Pinot Noir jj vim, ono asi zalezi co je pricinou tech problemu - jenze to vetsinou nejde zjistit/nedela se to, i ti kozari proste davaji naslepo ruzne veci s nadeji ze neco zabere:-) ja takhle kdysi experimentovala na miminu-pod vedenim lekarky, bylo to cimdal horsi. az jsem usoudila ze takhle to umim taky a nasadila modrou indulonu. no a zazrak:-))
ja si treba ty prirodni pletove olejicky na oblicej vubec davat nemuzu, rozjelo mi to sileny ekzem ktereho jsem se nemohla zbavit
viktorka_od splavu jj, já tu jednou skočila na nějakou blbost, i když s kosmetikou jinak vůbec neexperimentuju, jo, ten švestkový olej to byl, no a podělal se mi ksicht na hodně dlouho, myslela jsem, že si nafackuju! Takže i tohoto jsem se bála, ale tehdy jsem si řekla, že horší už to být nemůže. Když to tak pomohlo, z vděčnosti jsem u nich zůstala, používám jejich tři produkty už několik let a doufám, že se to bude pořád vyrábět, protože nehodlám nic měnit. ![]()
viktorka_od splavu modrou indulonu na ekzém doporučuje i naše dětská doktorka ![]()
Pinot Noir jj to je nejhorsi nocni mura-konec vyroby nebo "vylepsena receptura"![]()
Pinot Noir svestkovy olej![]()
Karja Když se nedařilo u dcery vyléčit zánět kyčle, dostala jsem tip na tkáňové soli. U dcery jsem je dávala jako doplněk ke klasické léčbě. Tak těžko posoudit, co zabralo. Ale známá, která mi je doporučila díky nim vyřešila opakovné záněty kyčle u syna. Stále se mu to vracelo, snad 10x. Teď má pár let klid.
Sorry za nevyžádanou radu. Možná se jedná o něco jiné. Píšu to, protože jsem soli sama neznala a dceřina nemoc se vlekla, byla jsem ráda za tip.
Nepamatuješ si prosím, jaka sůl to byla?
A jinak Tabea , Pavlena a ostatní, co jste zde řešily reflux, tak díky vám a ještě jednomu podnětnému videu o tom, jak vyšetření gastroskopie probíhá a že si lze říct ( 999díky) o analgosedaci, jsem byla v pondělí na gastroskopii, závěr brániční kýla a podrážděný přechod jícnu a žaludku, omeprazol na 3 měsíce. Bez vašich podnětů bych to asi jen tak neřešila.
Lenka22 mám radost, že jsi na základě osvěty zjistila, kde je problém a přeju, ať jsi brzo fit.
Tabea jo, je to tak. Ještě jdu studovat tu brániční dýchaní a vůbec, co kolem toho kde najdu.
Lenka22 super, mám za tebe radost!
Mě se blíží termín vyšetření (čekala jsem pouze 4 měsíce
) a tak trochu už jsem konečně vysledovala, co mi vadí. Všecko jsem dřív konzumovala v množství větším než velkém a nedělalo to potíže..!
Nicm. kůru omeprazolu na 3 měsíce už jsem absolvovala a celkem žádné zlepšení, takže s "tvým" závěrem bych já úplně spoko nebyla, ale je super, že to vyzkoušíš a třeba tobě (jako většině) to zabere! ![]()
Pavlena uvidíme, jak to zabere. Já jsem tohle pociťovala už dlouho, aniž bych se nad tím nějak hlouběji zamýšlela, trápilo mě nejvíc, že se mi někdy (ale čím dál častěji) špatně polyká, jakoby sousto uvízlo a nejde dál. Trochu mě i ta diagnoza (brániční kýla) překvapila, myslela jsem, že mám něco s jícnem. Ale možná to souvisí jedno s druhým.
Mimochodem jsem dostala (v Praze teda) termín za cca týden asi tak, takže v tomto ohledu dobrý.
Tabea ja na to začnem myslieť až pred 20 marcom, odvtedy to vypustam
, neviem, nechcem, nepoznám
Lenka22 kde jsi byla, na Homolce?
RoSa ne, v Mapo care. Já už jsem tam byla na kolonoskopii, rychlé termíny, dobré zacházení, spokojenost. Když jsem předtím hledala termíny, tak všude tak za půl roku.
Jako je to Praha 7, ale ráno na devátou jsem tam byla za cca půl hodiny přes Blanku, takže dobrý. Homolku mám u nosu, ale nevím, jak tam s termínem. Jako první volbu jsem měla Vojenskou, protože z toho jsem viděla to video, jak zmiňuju výše, ale tam se ani nedá dovolat, chtějí tam zřejmě všichni:-)
Lenka22 Já bych asi našla lehce dřívější termín, ale daleko. A taky jsem chtěla tu narkózu, ale ta termín prodloužila asi o 14 dní (z 3,5 měsíce na 4). Na webu inzerují max 2 měsíce
Nedokážu si představit čekat tak dlouho, když o něco fakt jde...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje