JankaM já úplně v pohodě, bez rozcvičení, tak do půlky dlaně. Ale myslím, že je to dáno částečně i geneticky.
Ordinace 24/7
JankaM celou dlaň
Prsty dam v pohodě , ještě nedávno celou dlaň .
Já zkusila ráno ve sprše. Jde mi dát dlaně na zem prstama k sobě. Takže to je určitě tělesnými dispozicemi.
Tak mám prostě dlouhé nohy, no.
Ale zase umím hýbat malíčky na nohách, heč ![]()
JankaMTss, to umím taky. I ty dlouhý nohy mám.
Ale to je genetika, nenaděláš nic. (Teda naděláš, ale někdo to holt má bez úsilí.)
JankaM je to dany hlavne tim, jestli mas kratky nohy nebo kratkej trup a jeste kdyz je nekdo hypermobílni a ma kolena prolomeny dozadu.
A já se sice ve stoji nedotknu rukama země, ale zato se zvládnu dotknout jazykem špičky nosu, heč! ![]()
JankaM Já necvicim, ale dám to, protože jsem hypermobilni, takze u mne to neni zadny ukazatel nejake fyzicke kondice;-). Vím, že zrovna nedávno to na mě nějaký fyzio chtěl a já jakože duchu jak nejsem vid ohebná a ona tak jako jen jakože ,,hmmm no jo,, takže jsem pochopila že to není úplně nic extra:D.
DruI zestoje ruce na zem dám, nožníma malíčkama zahýbám, nos si olíznu, kolena prolomený nemám... ruce za zády (Paschima Namaskarasana ) nesepnu ani zanic, mám děsně tuhý ruce i prsty.
Tabea Pachimu dám bez problémů, ale s čím mám potíž celej život, je spojit ruce za zády, když je jedna nahořa a druhá dole, víte co myslím. Na jednu stranu se jakž-takž dotknu prsty, ale druhou vůbec (když to soustavně trénuju každý den, tak se dotknu prsty, ale jakmile vynechám, týden to dávám znovu).
Garfie a proto byl vynalezen kartáč tzv. vdovec! ![]()

RoSa
Já si poradím, ale mě to hrozně rozčiluje!!!!
prosím kdyby místní lékařky (nebo kohokoliv jiného, třeba ze zkušenosti) napadlo…
dcera má už týden bolesti malých kloubů na rukou a nohou, žádný otok, bez teploty, na NSAID to nereaguje. CRP a krevní obraz a moč v poho zřejmě – vyšetření na londýnské poliklinice. tam jí dali Naproxen + omeprazol s tím že buď postinfekční artritis nebo „neuropathy flare up“
no skončila nakonec v noci na pohotovosti, protože se to ještě výrazně zhoršilo, tam fásla kodein s paralenem(Co-codamol), v duchu úsloví že v anglii paracetamol i na zlomenou nohu, který jí teda konečně trochu zabral a po týdnu se vyspala. no.. a co dál, na úterý je objednaná k praktikovi ale moc naděje do toho nevkládám. na té pohotovosti jí k tomu doporučili ať si zajde na masáž ehm. je to zdravá třicetiletá žena, hodně cvičí, dobře jí a nemá žádné nemoci nebere žádné léky, nic. před touhle srajdou tu byla týden na lyžích a ještě před lyžovačkou měla nějakou rýmičku, po návratu domů ještě byla uplně ok, ale po první větší zátěži v posilovně tohle. není ani řešení aby přiletěla sem, protože tu není pojištěná.
dekuju za jakykoliv tip
viktorka_od splavu mela jsem cca 2 roky zpet neco velmi podobneho, po virozce a trochu narocnejsim jaru (lyze incl). Klouby lehce otekly a bolavy teda jen trochu, ale v poradku to nebylo. Dobrala jsem se vysetreni na ravmatologii, protoze se to u me objevovalo uz driv, v detstvi a tam se to (tehdejsima metodama ) strasne resilo, ale nic nevyresilo. Revmatolozka udelala rozbory a uklidnila me, ze jsou lidi, co takto na virozy reaguji a nic to neznamena, mam v tom pripade brat ibac (neb protizantlivy) i kdyz bolest bude mala nebo zadna.
Jo, a po té virozce se to objevilo s odstupem cca 2-3 tydny..
Pavlena jo no prave, proto jsem ji naordinovala 3xdenne 600mg a ani po 5 dnech to nezafungovalo, ten Naproxen jako by to spis jeste zhorsil![]()
tak at se ti virozky vyhybaji!:-)
viktorka_od splavu Jakože mě se to taky drželo chvilu, klidně třeba 2 týdny, ale nebylo to mega bolavé, spíš hodně zneklidňující.. Držím palce, ať se dobere revmatologie a hlavně ať je to rychle pryč a taky ať je to podobně nepodstatné.
Pavlena mega bolave ze se az po tydnu s tim kodeinem vyspala
tak prave mi to na tu artritidu vubec nesedi, byt to bylo prvni na rane
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje