Pavlena aha, tak to jo. Ta narkoza to prodlouží.
Ordinace 24/7
MP Marge Docitam s velkym zpozdenim, tak treba uz mas ten zaludek vyreseny, ale jeste me napadlo, ze velke bolesti v noci muzu byt spojene s vredem na dvanactniku/dvanacterniku, nikdy nevim jak se to pise. Ty bolesti se casto projevuji s velkym odstupem od posledniho jidla. Sousedi s zaludkem i zlucnikem a pry neni bez podrobnejsiho vysetreni lehke urcit co pusobi problem.
Pavlena kdyby fakt o něco šlo, tak tam zavolá tvůj praktik a vyjedná ti přednostní termín.
Černá kočka Doreseneho jeste nemam nic, na endoskopii jdu az zacatkem brezna.
Jak se to diagnostikuje, ten dvanacternik? Na te pohotovosti mi delali sono zaludku a okoli.
MP Marge to se sfoukne při tý gastroskopii.
Podle všeho jsem si střihla libůstku jménem norovirus. V okolí to docela řádí. Krutých bylo asi 24 hodin. Co mě však vylekalo, že jsem při/po zvracení 3 x ztratila vědomí, poprvé a podruhé asi 2 minuty, potřetí nevím, byla jsem sama. Před asi 15 lety jsem měla asi stejnou virozu a také jsem omdlela, jen jsem tedy padala ze stoje. Od té doby se při takových ... příležitostech ... držím u země. Nevím, čím je to způsobeno, že mi organismus vypne. Sníží se prudce tlak? Neví někdo?
berush nevím, čím to je, ale stejou zkušenost s norovirem jsem četla jinde předevčírem. Kde jsi to chytla, já to nechci! ![]()
Ať jsi brzo fit.
berush to je strašný! ![]()
Přeju ti, ať je to svinstvo pryč a ať už to bylo naposledy, cos to musela řešit.
Kde jsem k tomu přišla netuším, nikdo další z rodiny neonemocněl. Po odeznění toho nejhoršího nastoupila únava, ještě pořád se mi motá hlava, nemůžu se dospat. Holt, tělo si řeklo a já nejdu proti tomu.
berush Tohle jsem měla před pár lety, taky mě to tehdy dost vyděsilo, omdlela jsem dvakrát, jenom na chviličku teda. Nenapadlo mě, že je to typické u noroviru, dobrý vědět pro příště ![]()
Ja jsem od uterka v posteli s necim, co napred vypadalo jako nachlazeni, ale porad se to zhorsuje ![]()
Cert vi, co to je za virus. Vcera se mi zhorsil kasel, a boli a pali me na prsou. Tak se chystam k doktorovi, jestli to neni zanet prudusek.
Černá kočka Tabea Dekuju, damy, uvidime, jak dopadne ta gastro. Ja mam ty potize tak minimalni, ze o nich prakticky nevim, takze je tezke z toho neco odvozovat. Naposledy me bolel zaludek po morfinu, ktery mi predepsali na ten vyron kolene, a to byla jasna reakce na ten morfin. V zivote uz se toho nedotknu!
Minulý týden proběhlo i u nás! Maminka 88 let, zvracení a průjem cca 36 hodin. U mne křeče a průjem skoro 5 dnů. Nikdy více!
Je to síce o topánkach, ale o zdravotných, tak sa pýtam tu.
Nosím na doma normálne Birkenstocky. Ale teda ako tak trochu ma vždy škrie dávať toľko peňazí za "papuče", tak rozmýšľam, či si tentokrát nekúpiť Scholl. Je to rovnako vhodné, alebo je tam predsa len rozdiel v kvalite?
Zas nemám nohy v tak dobrom stave, že by mi to bolo jedno, navrch vzhľadom na HO v tom trávim totálnu väčšinu času. Takže sa mi veľmi nechce riskovať.
Predtým som nosila Protetiky, ale ako som raz vyskúšala Birkeny, k tým sa už nie som ochotná vrátiť.
Zas jsem minulý týden narazila na chválu pantoflí Peter Legwood. Že nejsou levné, ale drží roky a nebolí v nich ostruhy a klenba. Myslím, že i tady byly chválené. Ale asi se musí koupit v kamenném obchodě, protože je nahřívací, aby přesně seděly na nohu. Nekoukalas po nich?
Ja nosím doma (když si vzpomenu) vlněné pantofle birkenstock a drží uz spoustu let. Tak zas jestli ti taky vydrží dlouho, tak je ta cena oprávněná.
Tabea fíha, tak to som ešte nepočula, pozriem sa (veľké šance tomu u nás v zemiakove nedávam, ale pozriem)
A máš pravdu s tými Birkenstockmi, že tieto, čo ich idem s ľútosťou už vyhodiť mám už dávno spred Covidu, tak nebudem vymýšľať....
slniecko v zemiakove u mých rodičů je prodávají v zdravé & dětské obuvi.
Aspoň myslím, že ty P.L. Viděla jsem, ze tam nějaké pantofle nahřívali a tvarovali, tak jsem usoudila, ze se to dělá jen u těch.
Ak ti birkeny swdia, tak nevymýšlaj. Ono to dost závisí aj od nohy. Nosila som predtím Santé, ale B. sú lepsie.
slniecko Přidávám se k chvále Peter Legwood pantofli - nosím v praci a nebolí mě v nich nohy při dlouhém stání. Akorát je nemám rada naboso a i v horkem lete potrebuju ponozky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY