"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie věřim, já o tom nic nevim...
a to je ta ženská, kvůli který se většina matek bojí sáhnout na svoje mimino, že ho budou držet blbě, nebo to je ještě někdo jinej?
Potrefenáhusa ne to je jina:-)
Příští rok má vyjít kniha Angely Saini o rasových teoriích a jejich omylech. Před dvěma týdny pak vyšel český překlad její knihy Od přírody podřadné Jak se věda mýlila v ženách. Kdyby si chtěl někdo něco k momentálně probírané problematice nastudovat.
Teda ja som hlavne nepobrala to o Snehurke a trpaslíkoch. Možno som blbá, ale urobiť z rozprávky gender vyváženú blbinu mi príde už fakt na palicu. Blééé
Ta knížka Od přírody podřadné od Angely Saini co o ní píše dzizisketa je fakt zajímavá, taky doporučuju.
Janulik03 Vadí i Růženka![]()
. Jsem zvědavá kdy nastoupí proti Bajajovi ochánci zvířat, že usekal hlavy drakovi![]()
Chci manikúru, kam mam jít? Nehty-nehty?
Ako dlho trvá doručenie pošty v rámci Prahy?
Čakám druhý týždeň
paktofonika tak o zásilce do práce, co doručovali dva měsíce (ležela na poště a jednou se vrátila na celní poštu, aniž by ji někdo doručoval nebo dal aspoň oznámení o uložení), včetně mých dvou dotazů osobně na daný pobočce, jestli to tam neleží, jsem tu nedávno psala...![]()
![]()
Mutziputzi nevim,jestli necekas neco vic na urovni, ale byla jsem ted mile prekvapena v kadernictvi v dlouhe. Ceny opravdu lidove a atmosfera takova prijemne osmdesatkova, takovy old school:) Stacilo objednat rano a odpoledne jsem sla.pak v rybne je Orlane, tam mi to taky neprislo spatne,ale nevim,jestli jeste funguji.
Gatita nene, nikdy jsem nebyla, nic extra nepotřebuju, umělý drápy nechci, jenom se mi poslední dobou nějak třepí a lámou, tak bych ráda nějak vyztužit, děkuju![]()
Já si pod vlivem debat o vlivu pohádek na děti došla do knihovny a čtu asi po třiceti letech knížku Mchala Černouška Děti a svět pohádek...Zrovna mám rozečteno o Sněhurce
.
Mutziputzi ja prave taky nechodim, mam trochu fobii z tech ruznych infekci, kdyz se to sudla nejak nehygienicky. Ale tady hlasim,ze plisen jsem si neodnesla a bylo to rychle a bezbolestne.
999 zrovna som mala večervytiahnutu knihu Dobšinského rozprávok a teda mám to staré vydanie, kde je rozprávka viac horor. Uplne som sa začítala.....
Gatita ja zas nechápem, prečo že šudlá sa to nehygienicky. Dokonca aj u nas v prdeli sveta mi manikuru a pedikuru robia vždy hygienicky, s odsavačom prachu a používaju sterilizátor.
Janulik03 tak já už jsem bohužel pár fotek pěkný plísničky zpod umělých nehtíků spatřila, není to až tak bezriziková záležitost![]()
Janulik03 tak o těch některejch salonech s necertifikovanejma přípravkama a s plísní pod gelovými nehty čtu ty výhružný historky vždycky, když mě napadne, že bych se mohla někam objednat
Mutziputzi ahha ja chodím iba na manikuru nie umelé pazury.
Potrefenáhusa tak asi su aj také, neviem, len že tu by asi baba sa neuživila už potom, keby niečo pokašlala, tak si davaju pozor. Každý o každom všetko vie ![]()
Janulik03 to nejde o to na co jdeš, ale jak sterilní vercajk používaj, což na první pohled moc nepoznáš, jestli maj respirátor nebo ne je jejich problém
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje