Garfie v pohodě, to nebylo myšlený jako výtka, spíš takovej povzdech nad tím, jak si ta diskuze žije vlastním životem ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir Lokál určitě, ten povzdech byl, že já neznám nic jiného, chtěla jsem jí dát několik míst na výběr.. :-)
Kam poslat angličanku (poprvé v Praze) pojíst českou klasiku? Já znám jen Lokál...
Next Door by Imperial, jestli to tady jeste nezaznelo
paktofonika já si tam dneska objednávala koriandrové mléko.![]()
Hlavně nic, kde je na všech cedlích a výlohách napsáno "typical Czech cuisine, beef goulash & dumplings, beer 2,50 eur"
nolita dzizisketa No tak to je mi právě jasný, proto jsem se ptala tady, kde vím, že se ví... ![]()
![]()
Pavlena Ještě U Magistra Kelly na Malé Straně. Pokud by tam šla, tak to chce rezervaci, je tam pořád plno. Ale to platí i u Lokálů...
Mi připomnělo - neví se zde jestli se zas otevře Čestr?
Mutziputzi Myslím, že ne :-(. Karpíšek dopředu hlásil, že místo něj dělá Kantýnu...
999 škoda!
Mutziputzi Taky jsem tam chodila ráda...
Ounz ted jsem koukala na ty listky na Rammstein a na ticketportalu i ticketmasteru maj podle vseho na stani jeste k dispozici. Mozna se jim neco uvolnilo.
Kdo byla ta, co na ni uz listek nevysel?
edit: mam ted chut si koupit listek i na ten prazskej koncert, ze bych sla dvakrat
jako jednou na stani a pak podruhy v Tampere bych si uzila vyhled z tribuny ![]()
999 Mě to taky mrzí, a to jsem si tam většinou mohla dát jen ten jejich lilek.
Friga no stání měli, ale já kdybych šla sama (jako že bych šla) tak sem myslela, že tribuna bude drobet lepší..když člověk vidí ten záznam koncertu, nějak si se sama nedovedu v tom kotli představit ![]()
Když jste u těch koncertů... Zvažuji Muse na letišti v Leťnanech. Megakoncertům neholduji, takže jsem v Letňanech ještě nebyla. Ale asi už nelze očekávat, že bych Muse znovu zažila v menším prostoru, tak váhám. Z kterého sektoru je nejlíp vidět?
Ounz jasne, to chapu, taky jdu na tribunu nakonec i kvuli tomu, ze budu sama. Treba jeste neco vyplave, budu drzet palce.
Zina Tak to je co říct
. To nebyl úplný ráj pro vegetariány...
Friga děkuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje