Nevím, jestli je tady vhodnější vlákno, ale tady se snad snese jakýkoliv dotaz :-) Nemáte tip na nějaký dobrý film, který zacloumá emocemi? Potřebuji si zalézt do postele a pustit film a nechat se unést. Nejlépe drama. Možná nějaký thrilerr...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ee, nastěhoval se ke mně malinkej pavouk a ubytoval se na okně. Bylo mi blbý ho vyhodit, už je venku zima, že jo..jenže von roste
docela by mě zajímalo, co je to za druh a jak MOC vyroste..jestli mám koupit terárium? Nebo ho poslat v krabičce MP Marge ?
Ounz che, nedavno som postovala pavuka na okne ako na mna kazdy vecer pozera z vonku okna. Potom si priviedol kamarata. Zmizli. Obaja. Tak bacha ![]()
notna Mnou naposledy docela zacloumali Příchozí.
Pinot Noir ty me taky napadli.
jinak povidka je jeste lepsi a mnoho toho vysvetluje.
Ee, nastěhoval se ke mně malinkej pavouk a ubytoval se na okně. Bylo mi blbý ho vyhodit, už je venku zima, že jo..jenže von roste
docela by mě zajímalo, co je to za druh a jak MOC vyroste..jestli mám koupit terárium? Nebo ho poslat v krabičce MP Marge ?
Ne!!! Pavouci jsou asi jedina stvoreni na svete, ktera fakt nemuzu vystat
Jedine ze bych ho dala sezrat krabum...
Janulik03 asi to ten první zhodnotil, že s tebou nebude taková sranda, když máš jen celkem čtyři končetiny..
MP Marge
ty! Tak zůstane tady, no..
Pinot Noir Díky! A ještě tam hraje můj oblíbenec Renner!
notna thriller to není, ale co klasika Anglický pacient, Na větrné hůrce? To mi přijde ideál do tohoto počasí. A nebo jsem teď nedávno koukala na Hořící Mississippi a Wind river, obojí super.
notna tři billboardy kousek za ebbingem nebo august osage county
nellielovett anglicky pacient a větrná hůrka, j.binoche a r.fiennes!!
(Nejlepsi heathcliff ever!)
nellielovett wind river se mi taky líbilo
Potrefenáhusa A navíc je ve Wind River zase ten oblíbenec Renner
notna
Pinot Noir jo!
Potrefenáhusa u Wind river jsem měla u jedný scény wtf moment, ale pak jsem zhodnotila, že to byl dobrý snímek.
Tři billboardy za Ebbingem se mi taky líbilo.
nellielovett Pinot Noir Potrefenáhusa Díky za tipy! Wind River je moje ![]()
Dá se udělat baylage i na velmi krátké vlasy?
Na takto krátké(+ delší ofina):

notna jak jsem si tu precetla tip na Prichozi, tak mi naskocilo Zmizeni. Je tam par neprijemnych scen, ale libilo se mi to dost.je to napinave a takove spravne divne.
Miru hmmm, ked mi to nevyjde, asi tento obrázok použijem pre kaderníčku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje