Estara whoa, jsi fakt dobrá! díky :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Byla to výzva, ale nakonec se podařilo.
Nejvíc pomohl ten rozcestník ze začátku s nápisem Jebsheim.
Mate nekdo zkušenosti s jazykovym kurzem nemciny pro studenty v Norimberku?
Ivona.dv Ta doporučovaná Nika je fakt nic moc, zrovna jsem vedle 2 noci bydlela v tomhle:
http://www.penzion-zahrada.cz/cs/ a dobré (pokud nevadí bible pod TV a kříž na zdi).
Kde v Praze sehnat kachní žaludky? Občas je mívají v Albertu na Chodově, ale třeba existuje spolehlivý prověřený prodejce. Předem děkuji!
Do Makra se dostaneš? Kachní i krůtí mívají běžně.
Kde v Praze sehnat kachní žaludky? Občas je mívají v Albertu na Chodově, ale třeba existuje spolehlivý prověřený prodejce. Předem děkuji!
V Tescu na Smíchově je většinou mají, ale na 100% to není
brrrMoc děkuji, zkusila jsem jim napsat, zda mají volno. Kříž ani bible mi nevadí...
Prosím všechny majitelky COS cocoonů,perete je?...nebo do čistírny??...je tam zákaz praní
a při jejich pořizovací ceně se trochu bojím...
Ivona.dv Snad to klapne. Bylo tam čisto, kolem je zahrada, takže byl i klid.
Maureen Peru.
Maureen Peru, ono se s nima zdánlivě nic neděje, ale to hedvábné vlákno v nich zpuchří a jednoho krásného dne se začnou rozpadat... Každé mi vydržely max dva roky, ale já je nosím často. Jsem s tím smířená, pořád se to vyplatí.
999 a kolik těch praní asi tak snesly? přibližně myslím, deset? padesát?
viktorka_od splavu No spíš těch padesát... mám několikery, ale každé minimálně 2x měsíčně peru, to je za ty dva roky těch 50...
999 díky
jdu s tím sem, nenašla jsem vhodnější vlákno a pravidla webu také - byť zběžným pohledem - ne. je to dotaz zejména na zdejší adminy/mody:
mohu do některého z vláken dát odkaz (případně jakou formou) crowdfundingovou kampaň na hithitu? kamarád kunsthistorik napsal knihu o umění v metru
Maureen ja je peru v samponu,rucne....
jedny saty ,to mi ruce neupadnou...no a za dva roky si muzem ricz jak to dopadlo.![]()
Ale dat je do pracky jeste nejsem pripravena.
Zarinya a jak je ždíměš? Mně to praní v ruce přišlo vždycky mnohem větší záhul než pračka pro jemný prádlo. Ono tomu hedvábí vadí voda, tak je to podle mě jedno, jak je člověk pere.
Potrefenáhusa Taky peru v ruce. Teď mi nasazuješ brouka do hlavy.
Jako že se “dřu” zbytečně, jo?
Potrefenáhusa normalne lehce v ruce a vesim nad vanu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje