Potrefenáhusa Desky nechci, aspoň ne tyhle:

Potrefenáhusa Desky nechci, aspoň ne tyhle:

Bledule Ježíš, dík moc. To první je to pravé ořechové. Ty archívní boxy ne, ty jsou na stojato a v nich mi to různě sjíždí. Teď ještě někoho v práci přesvědčit, aby mi je koupil ![]()
Používáte na vytírání mopy? Můžete nějaký doporučit, jsou jich mraky.
Tak Betty Pardon ale ![]()
brrr Tak v tom už nepomůžu. ![]()
Tak Betty Ja vytiram detskymi ubrousky na zadek a ne neni to humor![]()
paktofonika No já vím, že zrovna ty bys něco takového nepoužila, ale já už jsem stará, tak v podřepu mi to jde hůř. ![]()
Doteď jsem nic tak přízemního neměla, jestli to můžu dát na svou obhajobu.
Mutziputzi Nojo, takže v podřepu.
Tak Betty A čo je na mope prízemné? Používam bežne, hádam si nemyslíš že to šudlám na kolenách s jednorázovkami. :) Mam úplne obyč vedro a mop z Ikei, mrchy ho prestali vyrábať, ale mam ešte zasobu nastavcov no a Vileda je v pohode, ale fakt používam tie obyč. vychytávky typu, žmýka sa to samo, ani tie podlhovasté sa mi nesvedčili a hlavne náhrady sú drahé.
paktofonika Tak jsem ve vlákně "Blbé" dotazy. Jen jsem chtěla vědět typ, nic jiného.
Tak Betty V pohode, len mi to prišlo smiešne. Ja som napríklad doteraz netušila, že niekto umýva zem kolenačky. :D
Tak Betty my mame doma toto. https://www.hornbach.sk/shop/Mop-Vileda-Easy-Wring-and-Clean-Turbo-set-s-vedrom-151153/6119441/artikel.html?WT.mc_id=sk17p001&WT.tsrc=Preissuchmaschinen
ziadna handra v ruke , pohodlne.
Potřebuji poradit. Jdu na pohřeb mému ex se kterým už 35 let nejsem. Běžně chodím skoro denně v černé. V černém chodím i na pohřby známých. Moc na výběr doma nemám z jiných vhodných barev. Ale teď mám dilema. Byl sám, takže vdova žádná není. Když půjdu v černé nebude to moc? Nebo černé s drobnými kvítky?
Děkuji, vyčerpávající odpověd.
Just me jakoze bys mela jit v jasavych barvach, kdyz to byl ex? to je docela vtipny.. pardon teda. uprimnou soustrast.
Just me Já myslím, že černá je univerzální barva na pohřeb pro všechny, takže když se nebudeš drát moc dopředu, tak si tě z vdovou nikdo snad nesplete.
viktorka_od splavu ale tak jsem to přece nemyslela.
Just me akosi nechapem tvoje dilema. U nas sa chodi na pohreby v ciernom. A nie iba vdovy. Skor je zvlastne ked niekto nepride v ciernom. Ale neviem ako to chodi u vas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.