Poéma skoro černá
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Poéma Hodne tmava hněda, neni tak vyrazna jako cerna. Pouzivam ji leta, jsem bruneta a citim se v ni lepe.
Jak se bránit tomu, že nějaká cizí osoba (moje jmenovkyně, s kterou nemám vůbec nic společnýho, bydlí na druhym konci republiky) používá moji gmailovou adresu k registraci na různých eshopech, portálech, PayU (to mi přišlo oznámení o platbě), a dokonce i u Č.pojišťovny (!) - tam jsem teda už dneska zavolala, protože v příloze jednoho mailu byly citlivý údaje jako r.č., bydliště a tak... oni za to nemůžou... to je furt GDPR, a pak tohlencto ![]()
Prostě blbka, která buď přidává do mail.adresy "moji" tečku, nebo prohazuje jméno/příjmení... netušim... ![]()
RoSa A sakra. Tečka by neměla hrát roli, u gmailu je to pořád stejná adresa, ať je tečka kdekoli nebo není.
RoSa jestli tam byl i telefon tak bych ji zavolala a pekne ji domluvila:-))
Sweet Potato fakt? takže bez tečky mezi jménem a příjmením se taky dostanu do svý mailový schránky? je to přece znak...
té paní z Č.poj. jsem řekla, že až s ní bude mluvit, ať jí to vyřídí - jinej kontakt nemám, teda krom toho bydliště a r.č., ale dopis jí psát nebudu!
Sweet Potato tečka mezi jménem a příjmením?
RoSa Ano. Můžeš ji i vrazit někam jinam. Dát se to pak využít třeba pro odlišení spamu. Že běžně používáš s tečkou, v obchodech zadáváš bez tečky.
RoSa u gmailu by prave ta tecka nemela hrat roli, ale moje znama ma uplne stejnej problem uz vic nez 10 let a ta baba se furt odmita vzdat
nastavuje tu adresu tvrdosijne i na instagram, do objednavek apod. Ale nepotesim te, ani emaily jeji rodine, ktera ji pravidelne pise na tenhle spatnej mail, nepomohly:(
711990 hele ale to je paní asi trochu blázen? K čemu jí to je, to pak nedostane nic z toho, co si objednala a na ig se taky nepřihlásí..? Já sem párkrát dostala mail někoho jinýho, vždycky pomohla zpětná vazba.
Ounz proc by nedostala, kdyz postovni adresu ma dobre?
711990 chjo, no to bude oříšek... právě jsem v jednom potvrzení z eshopu (objednala si "koňskou dávku zdraví") objevila její tel.kontakt - ale nebere mi to
vždyť jí pak ty objednávky většinou stornujou, protože se k ní nedostanou ty údaje k platbě! (jo, ty maily mi taky choděj - jako "objednávka čeká na zaplacení, obj. byla stornována - řekněte nám proč...")... jedině když platí PayU, to proběhne (= přijde mi mail)
uáááá, tak jsou dvě!
jedna ze Studénky a druhá z Bílovce - se poseru z toho! ![]()
RoSa skoro bych si radej zalozila novou schranku![]()
RoSa Těžký se jmenovat Jana Nováková...
Moc na té adrese lpíš?
RoSa no tohle presne vypravela ta moje znama, ze se ji tam pak hromadi neuhrazeny objednavky a tak. Hele drzim palce, treba ty tvoje blbky budou rozumnejsi a prestanou s tim:) zavolat jim mi prijde jako dobre obetovanej cas za to, aby to prestalo.
Ounz podle me staci bejt totalne pocitacove negramotnej. Objedna, zada a pak nadava, ze tyhlety internety sou nespolehlivy. To je muj osobni tip, teda.
Ale jako ze nereagujou na zpetnou vazbu, to uz je uplne na hlavu.
711990 no, asi jo.. ![]()
viktorka_od splavu no, jako já po internetu nakupuju spíš míň, a dycky komunikuju přes mail, asi to ale půjde i bez..no nesmíš si na tom eshopu vyrobit účet, to by ti neklaplo, takhle holt opruzuje svou nákupní činností někoho jinýho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje