999 No pockej a jak dlouho to jel?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Normálně, stejně rychle jako my na kánoích :-).
999 :-D Po tom co jsem dva dny byla nucena splyvat na raftu, tohle neberu jako znamku rychlosti:-D.
Ale ne, chapu, vy jste asi nebyli takovy extrem. No tak to bude asi v pohode, taky to pofrci.
Karja Na raft by mě nikdo nedostal :-).
Help ... udělal se mi "roh" na čele, přesně mezi obočím
. Tedy, zatím není vidět, jen cítit na pohmat. Co s tím? Vím, že do něj nemám rýpat, ale jak jej cítím, tak na to místo pořád sahám a rozčiluje mě. Nemáte někdo tip, jak se toho, co nejrychleji zbavit? Napadá mě mast s ichtyolem, nebo naopak Akneroxid
. Nemám teď k dispozici ani jedno z uvedeného, ale zítra vyrážím do lékárny. Díky.
whiskas stejně to rozrejpeš
the-ordinary-salicylic-acid
RoSa Díky, ale to mi nestihne tak rychle dojít :-(. Nesmím to rozrýpat, vím, jak by to dopadlo. Mám pocit, že mi ta boule roste do hlavy
.
whiskas mě pomáhá vysušovat lihem..fakt to zabírá...tamponek navlhčit a chvíli si to na tom drž a za půl hodinky zase a zase...a jestli nemáš líh,tak cokoliv s alkoholem...zkus to!
whiskas stejny postup jako pise maureen, ale s jodovou tinkturou:-)
viktorka_od splavu Tak nevím, jestli je lepší mít na čele beďara nebo flek od jódu ![]()
Kokoska ...a proto ten líh..
Kokoska nebo vobojí ...
Děkuji za snahu. Dávala jsem na to pleťovou vodu s alkoholem a zatím se nekoná žádná zásadní změna.
andulka01 Sem se vloni zúčastnitnila na Lipně
.
999 Jéééé, a jezdíš pravidelně?
andulka01 Tak tam ještě nejsem...![]()
andulka01 Ne, byly to hobby závody, sranda
.
viktorka_od splavu Tak nevím, jestli je lepší mít na čele beďara nebo flek od jódu
od alkoholu se mi udela suchy olupujici se flek, takze ja volim b ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje