viktorka_od splavu tak ono se delali i nejake vyzkumy, ze partnerky obrezanych muzu maji vyznamne nizsi riziko onemocnenim rakovinou krcku. Prave proto, ze je tam ta hygiena lepsi.
Hej, toto tiež spomínal.
viktorka_od splavu tak ono se delali i nejake vyzkumy, ze partnerky obrezanych muzu maji vyznamne nizsi riziko onemocnenim rakovinou krcku. Prave proto, ze je tam ta hygiena lepsi.
Hej, toto tiež spomínal.
andulka01 Děkuji, do Prahy se ted bohužel nedostanu, ale zkusím vybrat něco podle hodnocení.
rozarka plavecke bryle se musi vyzkouset. Naslepo bychbto vubec nekupovala. Nejde ani tolik o znacku, ale o to jak to sedi a pricucne se to ke ksichtu.
Renusatko No, já to chci jako dárek a informace na stránkách mi připadají takové nějaké. Bych potřebovala vědět, jestli to stojí za to.
continuity Ježíš fuj, ten uterkovy materiál úplně nesnáším, nejsem fakt schopna to používat ni v kuchyni.
https://fluffystyle.cz/produkt/panske-ponco/
Ja našla tady, maj teda jen tři velikosti, pro odrostlejsi děti píšou, ze je vhodné S. Ten e-shop teda působí dost amatérsky, ale našla jsem na nej odkazy na ceskejch surfovejch školách, tak snad to budou proste jenom začátky podnikání. Ještě na to kouknu, ale kdyby, tak radši vezmu na dobírku :D
MP Meri to jim bude velke, mam je fakt malinkate, mene nez 165cm je porad moc. Ach jo, ale jsou krasne. Ja jim to asi usiju, to bude jednodussi ![]()
Když tu bylo to očkování: co pneumokoky? Staršího jsem očkovat nenechala, samozřejmě chytil pneumokoka hned asi třetí měsíc v jeslích, tj. v roce a půl. Horečky děsivě vysoké, ale jinak průběh docela v pohodě, že to byl pneumokoky jsme se dozvěděli, až když se děda (mimochodem očkovaný), který to od něj chytil, dostal na tři týdny na Bulovku se zápalem plic. Mladšího jsem chtěla nechat očkovat, protože v jeho dvou měsících měl nastoupit starší do školky. Nenastoupil, půjde až za rok, mladší má pět měsíců a teď ho čeká první hexa. A já už si tím pneumokokem najednou nejsem tak jistá. A taky jsou myslím dvě vakcíny, tak kterou? Máte zkušenosti?
Pinot Noir Mně pediatr očkování proti pneumokokům celkem doporučoval, tak je dcera má. Tu vakcínu, co je protivětšímu množství kmenů. A mám dojem, že to dokonce očkoval zároveň s hexou. Ale dcera teda nikdy neměla na očkování výraznou reakci.
Pinot Noir Já jsem nechala očkovat syna asi v roce Prevenarem, aby neměl záněty středního ucha. A to pomohlo, asi 5 let byl klid než vakcína přestala působit, měl pak zánět ucha asi dvakrát a pak byl naštěstí klid sám od sebe a už ho nikdy neměl.
Syn měl taky první očkování proti pneumokokům s hexou, měl teplotu, tak jsme druhou dávku už dali zvlášť, jinak bez problémů. Byl to Prevenar.
continuity jak ses tuhle ptala na ty londýnský vanocni ozdoby, kde by měli, tak tyhle mají v M&S
(sada se 4)

Sweet Potato Aha, hm, dala by som ho von na okno, ale už aj tak je z neho seno...
viktorka_od splavu Bol zelený, ale mam pocit, že uschol už po ceste domov :D
Potrefenáhusa Tie sú super, minulý rok som ich kupovala ako darček a mali úspech. A že ty máš v tomto prehľad, tak sa opýtam, Eifelovku si niekde nevidela?
paktofonika Eifellovku ( i Big Ben) měli v sobotu na Chodově v Nanu Nana.
continuity Áaaa, tak to jsem netušila. Takže jako dárek škrtám.
Děkuju.
Sweet Potato Super, ďakujem. A vyzerala dobre? V Nanu Nana nie všetky ozdoby sú úplne pekné.
paktofonika Mám ji z nanu nana už 2 roky, tak jestli je to furt ta sama, tak mne přijde ok

paktofonika To asi nedokážu posoudit.
Pinot Noir pneumokoku je vic kmenu, takze v dedove vakcine mohl tenhle chybet. Neznamena to, ze ockovani je neucinne. Jsou 2 vakciny, jedna hrazena a jedna s doplatkem. Ta s doplatkem ma vic kmenu, davam tu. Dostane to mesic po hexe spolu s ockovanim proti rotavirum.
Pinot Noir pneumokoky jsem dala, Prevenar. Ted jsem je jeste nechala oockovat i proti zloutence (jezdime dost do centra a to, co vidam na Mustku... no des) a pred pubertou planuju meningokoka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.