"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 15:26

Potrefenáhusa problém usnout nemám, většinou, ale když se probudím a ten druhý chrápe, tak to potom jo. A s tím kopáním je to pravda, maximálně něco zabručí, otočí se a spí dál. Zaplať přírodo, že už to je za mnou, na těch dovolených to se špuntama nějak přežiju.

Ale strašně jsem se styděla, když jsme někde měli noční přejezd vlakem a bylo kupé pro 4 lidi.

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 15:55

Magráta já taky nemám problém do něj drbnout ,ale to pomůže jen na pár sekund. Ty špunty z Temelína mě zaujaly Měla jsem i ty, co sem dávala Paktofonika, a mě bohužel nevyhovovaly :-(

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 16:19

Magráta Neměl by jich víc?

Kolektivní špunty

Online Mulen
4965 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 19:23
Offline Magráta
8098 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 20:45

Sweet Potato mulen

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 20:52

teda tady je to nakažlivý fakt všecko! hádejte co mě v noci probudilo? (muž skoro nikdy nespí na zádech, takže skoro nikdy nechrápe... no ale budit ho by mě teda nenapadlo Potrefenáhusa to je fakt na zabití

Online Lama_z_Lana
6722 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 21:39

No a pak nema clovek radsi bydlet sam

Pac jeste aby nechrapal...to je mission impossible

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 21:57

pití alkoholu večer chrápání často prudce zhoršuje (promiň, Lama_z_Lana ale vzpomněla jsem si na to, jak jsem uviděla tvůj avatar O:-)

takže pokud máte doma problém a večer jste zvyklí si dát skleničku, zkuste vynechat. vyzkoušeno na vlastní rodině.

49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:04

Jiná Realita mno... já abych pravdu řekla neznám žádnou chrápající osobu (korektně popsáno -ale ony fakt chrápem i ženský:-) která chrápe mimo nachlazení a přitom nepije alkohol... tím neříkám že to je vyloučeno, ale že to ve velké části případů souvisí... pak je otázka, jestli dotyčnýho nechci protože chrápe, nebo protože chlastá

Offline Sweet Potato
39949 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:14

Jiná Realita mno... já abych pravdu řekla neznám žádnou chrápající osobu (korektně popsáno -ale ony fakt chrápem i ženský:-) která chrápe mimo nachlazení a přitom nepije alkohol... tím neříkám že to je vyloučeno, ale že to ve velké části případů souvisí... pak je otázka, jestli dotyčnýho nechci protože chrápe, nebo protože chlastá

​Ani větný diagram mi nepomohl. Neznám, žádnou, mimo, nepije, neříkám... prosím stručný překlad.

A ano, alkohol chrápání zhoršuje, ale fakt neplatí, co chrápač, to ochlasta.

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:18

Sweet Potato Taky jsem ztracena

49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:18

Sweet Potato tak jinak: většina ochlastů chrápe

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:20

viktorka_od splavu což je ovšem naprosto nevypovídající o těch, co chrápou, aniž by byli ochlastové... :-)

49114 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:22

nolita pochopitelně

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:31

Sweet Potato tak jsem to ani nemyslela, ale prostě pokud někomu chrápání vadí, a večer je zvyklý si dávat skleničku, jako první nejjednodušší věc stojí za to zkusit s tím přestat. u některých lidí to stačí a chrápání přestane. (myslím, než začne člověk řešit nějaké spreje, nebo doktory a tak)

Offline Aranel
6495 příspěvků moje polička 06. ledna 2020 22:46

Tematicky blbý dotaz: jak funguje sprej proti chrápání?? Že člověk něco na toho provinilce stříkne jak na komára?

Offline 0zero7
11607 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 00:38

slniecko ano ty gelove se paradoxne vymachaji hur. takze mi uz nesmi domu, kvuli susicce

​& viktorka_od splavu ja pouzivam nejakou ultramegasuperduper pracku a susicka je starsi, do pracky pry nejlip jen ty efektivni praci gely (je to na nich namalovany vetsinou), max davam jednu fajn praci sodu primo do bubnu. Predpokladam, ze to ze se hur machaji z pradla skodi susicce? 

Vlastni to teda domaci, ne ja, ale i tak asi dobry vedet. Na pracce je super, ze je obrovska a kdyz je potreba, narvu tam dost veci naraz. bozi, protoze prani nesnasim (ulehat do cistyho povleceni miluju, dilema proste..) 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 05:18

0zero7 Co jsou efektivní praci gely, to u nás asi nemáme? Mne přijde obecně, ze gely perou hůř než prášky a co peru víc v ekologictejsich, nezvladam parfemaci (perwoll na černý )

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 05:19

viktorka_od splavu Von mě nechtěl vzbudit, jen mě vzbudí fakt všechno 

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 07. ledna 2020 06:36

Potrefenáhusa 

Vnímám to stejně - jakože prací gely hůř perou.Raději kupují sypké klasické prášky.

Na druhou stranu - měla jsem dvakrát prací gel od známé přímo z Německa.

Nejenže pral krásně, krásně voněl i v prádle a dlouho, ale dokonce mi zbavil pračku usazenin...

Hm.