Garfie tak dík, sestro!!! Kdy my tři se zas sejdem ve vichřici, v hromobití a plískanici?:D
Kam vám můžeme přijít dělat publikum?
Garfie tak dík, sestro!!! Kdy my tři se zas sejdem ve vichřici, v hromobití a plískanici?:D
Kam vám můžeme přijít dělat publikum?
rasaNori hele, a to se ta svatba vejde do 30 lidí?
Já mám asi ultra blbej dotaz, ale proč se ruší ten zákaz akcí nad 100 lidí? Nebo to chápu blbě?
"Dále se ruší ke 13. březnu 6:00 mimořádné opatření ministerstva zdravotnictví ze dne. 10 března," oznámil premiér. To je opatření, které zakazovalo veřejné a soukromé akce s počtem nad 100 lidí.
Tak jsem zmatena, mame jet na vikend do krkonos, 4 rodiny s detma, vic nez 10 nas bude, na chalupu. Na to se zakaz asi taky vztahuje?
Zu protože je nové nařízení, které to omezuje na 30 lidí. Nemůžou být v platnosti obě zaráz.
rasaNori radsi bych teplou uplnkovou noc, ve vichrici a pliskanici se nemuzu soustredit :)
Krehutka jéé, dík, to jsem tam teda přehlídla!
Taky mám blbý dotaz. Stránky ministerstva zdravotnictví spadly a na hygieně jsem to zatím nenašla. Jaký je oficiální postup při návratu z rizikové oblasti (nyní i UK) v pátek odpoledne? Oficiální karanténa? Neptám se na dobrovolná opatření, tam je to jasné.
Malenge ne, jeste nemame ofiko vyjadreni od svatebcanu ale asi to odlozi/spachaj jen s rodinou
kazdopadne ja zustavam doma.
continuity tak vono je vás víc?
Neni, jsem prd čarodějnice.
prý je na služební cesty výjimka ![]()
Jdu si hledat podnájem na 14 dní po jeho navratu. Teď fakt lituji, že nemám ty testy.
continuityA není myšlena vyjímka na české občany pracující v zahraničí resp. v pohraničí?
Liesel no to byla podle té tiskový, uvidíme, co bude na papíře.
Liesel Takže je opatření vlastně naprd? Protože zase výjimky...
andulka01 to se neví, já to z tiskovky pochopila tak, že výjimky jen pro přeshraniční práci.
Mimochodem, neviděl někdo oficiální dokument, který nařizuje tato opatření?
rasaNori no, mně by se to docela hodilo přiští úterý.. ![]()
rasaNori jsem si právě říkala, že tvé dilema ohledně vlaku a cesty vůbec se vyřeší samo.
andulka01 to se neví, já to z tiskovky pochopila tak, že výjimky jen pro přeshraniční práci.
Mimochodem, neviděl někdo oficiální dokument, který nařizuje tato opatření?
Ten teprv budou vytvářet, podle toho, co jsem pochopila já, budou to upřesňovat.
Krehutka Vojtech zrovna rikal ze povinna karantena stale pouze na Italii
Garfie Tak muž přišel, na moje Co tomu říkáš, že nikam nepojedem? udělal Hm, hm... tak povídám Já za to ale nemůžu! hodil po mně takovým zpytavým pohledem a říká Jen aby, ty jsi všeho schopná!
Kokoska
Já jsem tě varovala!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.