Kokoska a proč je nebezpečné jet k zubaři?
Podle mě je to stále víc v pohodě než letět teď přes půl zeměkoule. Ani ne kvůli koronaviru, ale politická rozhodnutí jsou v této chvíli nepředvídatelná.
Kokoska a proč je nebezpečné jet k zubaři?
Podle mě je to stále víc v pohodě než letět teď přes půl zeměkoule. Ani ne kvůli koronaviru, ale politická rozhodnutí jsou v této chvíli nepředvídatelná.
Kokoska Jako že jít k zubaři je stejně rizikové jako letět do Vietnamu?
Gellnerova s těma letenkama bych vyčkala na nejzassi možný termin.
Určitě bych do toho teď nedávala další prachy za přesun na jiný termin ( nebo když se tak rozhodnete , tak až na poslední termin, kdy to ještě lze). Je možné, že ten let zruší úplně, zavedou se další restrikce nebo i horší.
Kokoska Vcera u byl u Krause imunolog Raska a říkal, že předpokládá, že se situace do léta uklidní, že se většinou v předpovědích nemýlí. A vzhledem k tomu, jaká je to kapacita, tak mu věřím.
Garfie letadla prazdna opravdu nejsou, vcera jsem priletela plnym.
viktorka_od splavu jak která linka. S kým si letěla?
Oni se codesharovy dopravci předpokládám domlouvají, ty linky ocesou koordinovane a lidí narvou do méně mašin. Cestujici to tolik nepozná a jim to pomůže.
continuity jo, tak nějak to je v plánu prý, teď jsem si psala s ostatními. Necháme, uvidíme.
Lama_z_Lana když se lásce staví do cesty překážky... buď zase ráda, že nemusíš hádat tři hádanky a trhat zlatý vlasy nějakýmu dědkovi.
continuity ČSA
Pinot Noir ale kamaradi jsou obou:) hele zatim to vypada tak, ze muz v noci dojede autem dom, av sobotu tam pojedem vsici autem a nebo tam pojede jen on a ja pojedu s holkama za nasima na chatu:)
continuity Pinot Noir ale ne, jen že se tu i jinde říká, že neakutní věci u zubařů se teď řešit nemusí. A že do mě rejpe a sama se taky rozhoduje podle sebe. Navíc v tom Vietnamu je situace ai lepší než tady a tipla bych si, že lidi tam budou ukázněnější, co se jim nařídí, tak udělají.
Gellnerova mame úplně stejnou vec, v Barceloně jsem rano zrusila ubytovani a nevim, co s letenkama od ČSA. Počkat jestli mi nabidnou jinej termin, ozvat se jim sama nebo co.. Popravde nevim, jak se tohle řeší...
stes Ja jsem pred rokem stornovala u CSA letenky do Parize jen par hodin pred odletem a vrátli mi tehdy myslím 80% procet ceny letenky.
Lama_z_Lana fakt? Jenze ja asi urcite neplatila storno poplatek nebo tak neco...
Právě mi přišel dopis z cestovky, Vietnam se ruší, peníze vracejí. A je po pochybnostech.
Lama_z_Lana fakt? Jenze ja asi urcite neplatila storno poplatek nebo tak neco...
stes Ja tenkrat urcite taky ne, mela jsem tu uplne nejlevnejsi letenku. Bylo to tenkrat kvuli protestum, pres noc jsme se rozhodli, ze to nema cenu a rano jsme tam zavolali a oni ze to chapou (jsme nebyli jedini), ze to stornuji a vrati nam cast penez.
stes Před chvílí někde proběhlo, že aerolinky nabízejí nezplatné přebookování, ale je třeba se přesně podívat
Lama_z_Lana diky, zkusim to![]()
Liesel dik
stes koukám na stránky, skutečně teď jde přesunout termín bez poplatku. Akorát teda neznáme stejně dne ani hodiny. My ještě necháme plynout.
... až se dovoláš, moc prosím o info stran možností storna :)
Gellnerova jasne, pokud neco zjistim, dam vedet
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.