Ja sem dnes koukala že základní papírnictví mají v Teta drogerii, i izoepu ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Albert taky, i nějaký sešity, apod.
Mulen Líšeň, ale ulici si nepamatuju.
EDIT asi toto PC NET CZ spol. s r.o. Brno Holzova 29 628 00 BRNO + 420 544 213 595 brno@pcnet.cz
Ginevra u nas je to v albertu zapaskovane, v drogerii ne:-)
To jsou teda zmatky. V Albertu ve Sfinxu je to normálně k dispozici.
Zasloužily bychom si nové matrace (já a moje migréna). Vím, že se to tu řešilo celkem nedávno, nemůžu to dohledat. V jakém obchodě se dívat, případně kde rozhodně ne? Děkuji moc!
INCOM1 a já dnes opět reklamovala novou matrací. Tu, kterou jsem dostala za tu reklamovanou předtím.
To mají za to, že mi neposlali jinou, jak jsem chtěla, ale zase tu stejnou.
Tak uvidíme, jak to bude probíhat teď. ![]()
Dadoo tak to na mě kdysi zkoušeli v mallu
jsem jim řekla jestli jim nepřeskočilo, že když je ten typ matrace jednou špatný, tak ta další nebude jiná, žejo.. teda reklamovala jsem dvě a obě k ničemu, tak bylo jasný že to nemůže být vadný kus
Dadoo viktorka_od splavu já takhle jedu sonicke zubní kartáčky. Za první nám teda vrátili peníze, to jsem ještě pořád doufala, že vadný kus a teď máme další dva a ty mame doručit do servisu.
continuity tak prosím řekni které nekupovat
viktorka_od splavu Philips.
continuity díky, no tak tam bych sáhla první
viktorka_od splavu continuity já jsem v klidu. Nejdřív mi, minule, asi 3 týdny jenom chtěli odvézt tu starou, aniž by současné přivezli novou. Protože starou prý stáhli z prodeje. Jenže to jsem se nedala, nebudu spát na gauči, bez matrace.
Pak konečně zvládli poslat tu novou, i když jsem chtěla jinou. Že prý musí jen měnit za stejný typ. Inu tedy dobrá, budeme střídat každého čtvrt roku. Když se jim to rentuje..
Dadoo a co ji je?
neznáme někdo chytrého moderního elektrikáře? který by byl schopen porady po internetu?
potřebovala bych poradit, jestli to, co tvrdí můj otec, je pravda (já mu nevěřím, protože je staromódní) a jestli by to nešlo udělat nějak jinak. ps: nechci radu zadarmo.
Potrefenáhusa prolezela. Každé ráno se vzbudím v promačklem doliku a poměrně tvrdými okraji, takže je to velmi nepříjemné. Prostě se neposunes vedle.
Mimochodem..matraci prodávají stále a stojí 27 990 Kč a je na ní záruka 25 let.
Tak určitě.. ![]()
Dadoo ja som si nevedela predstaviť, čo sa dá na matraci reklamovať. Toto znie hrozne a i to, že to predávajú ďalej, a to ešte za takú cenu. Nechceš nás varovať, kde nenakupovať?
Chtela bych se zeptat, dostala jsem ctecku Pocketbook 632 touch HD3, nemate nekdo zkusenost? Zda se mi pomala. Je to typem nebo kusem?
Dadoo to zní tedy příšerně, a kterému obchodu se tedy vyhnout? Díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.