brrr My měly s kamarádkou v té Lublani domácího, co obstojně mluvil česky, ale po slovinsku neměkčil souhlásky před "i" a současně bůhvíproč nadužíval zdrobněliny, takže když nám zachmuřeně vykládal, jaký má zrovna problémy s "penyskama", čímž samozřejmě myslel penízky, musely jsme se štípat do ruky, abysme se nerozchechtaly, nojono, zastydlá puberta... :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
eM Jo, kopyta jsou boty, kopyta na otroky je dětská obuv
brrr otroci pobavěj vždycky, to se neomrzí
moora no to jo, pamatuju na slovinských cigarech napis, ze kouření poškozuje zdraví otroka
Karoleena jezis ale ja se nemuzu prestat smat
oni jak nemaj y, mluvej tvrde. A ty zdrobneliny pouziva i nas kamarad ze srbska, ale tam to jenasi proto, ze ma maly dite. Treba rekne, ze pristi tyden bude spinkat v Brne![]()
Pavlena posledni dobou mi prijde, ze tam frci ta anglictina vic, ale asi zalezi kde. Rozhodne mi prijde lepsi, nez na ne mluvit cesky, to mi fakt prijde trochu buransky.
Chorvatština má spoustu zajímavých slov, ale naposledy mě dost pobavilo kikiriki maslac (arašídové máslo), to jsem si musela i ve slovníku najít
Karoleena Nás jednou dostala směrovka pokopališče, než si někdo všiml, že je za tím slovem několik křížů, mysleli jsme, že je to koupaliště ![]()
brrr otroci pobavěj vždycky, to se neomrzí
A Rumuni mají myslím kopie, to je taky dobrý.
Prosím, kde koupit obyčejná pánská jednobarevná trička? Aby nebyla po prvním vyprání přetočená a ožmolkovaná? ![]()
Na zdejší doporučení jsem začala nakupovat na adler.cz (nyní malfini.com) a maximální spokojenost.
jerry děkuji ![]()
Zuzulidekuji moc, podivame se na to ![]()
mnum my jsme dostali letos trička z Bezpotisku, pánské i dámské a vypadají velmi dobře. Silná bavlna, velmi příjemné na omak.
žluťásek vážne? měla jsem dojem, že to tady někdo hanil, že nejlevnější čínský šunt. Tak děkuji za zpětnou vazbu, podíváme se co mají ![]()
mnum asi to bude kus od kusu, ja som si tam objednala dve tričká a nič moc. Asi treba dobre pozrieť zloženie.
mnum no zatím jsme je jen vyzkoušeli, teprve čekají na vyprání. Můžu ti dát vědět za pár dnů, jak dopadly :)
žluťásek když si vzpomeneš, napiš, děkuji ![]()
máte prosím někdo doma čističku vzduchu - je to k něčemu? případně jaký model atd. - uvažuju o tomhle, víc za to asi nechci dát, ale bojím se, že třeba za rok k tomu nebudou k sehnání filtry a tak.
předem díky za rady!
mitford sister my máme čističku se zvlhčovačem. Mladší trpí na ucpaný nos nebo co to je, prostě se budí, protože se mu blbě dýchá. Přijde mi to lepší než, když zůstane vypnutá. Na sobě nic nepozoruju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje