Luna mne to prijde jako dobry napad![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Luna upcyklovana bulharska poezie je uplne OK...!
Luna Tak v tomto případě je to asi ok :-)
Sweet Potato andulka01 viktorka_od splavu Pavlena Tak jsem trochu klidnější...Bude to trochu takový Bulharský Lunabizár.
Luna No takový středověký počin to je, oškrabat pergamen a napsat znovu..prostě, budeš v dobré společnosti :-)
baltik ha muz je na dochodku zopar mesiacov a teda zatial mi vyraba z dreva do domacnosti. Uz par dni sa podozrivo zaujjma o zahradu ze ci uz netreba strihat uschle travy a tak. Obavam sa ze ma odtial postupne vytlaci
.
Nastastie je modelar a stavia si lietadla tak si nieco zas postavi a da mi a mojim kvetom pokoj. Uplne postavi ak uprace to co nastriham .
muj otec se v sedesatideviti rozhodl,ze by tedy uz do toho duchodu sel,postavil si garaz,neco na zahrade a po sedmdesatce zase sel zpatky do prace.![]()
Zarinya
no ved on nastastie este ma taku brigadu . Ponechal si raz do tyzdna . Inak mag doma dvoch dochodcov v tomto case to je asi aj podobne ako mat doma tie male decka niekedy ![]()
Janulik03 mamine taky zaclo vyhovovat kdyz zase vratil do prace.![]()
Pro nektere muze duchod vubec neni,muj muz bude to same.
Zarinya asi tak. ![]()
Prosím vás, jaké oči mají Číňani? Nebo vadí zkratka v kresbě? Fakt si někdo myslí, že miska s rýží je znak rasismu?
Z článku o zákazu knížek:
Údajný rasismus spočívá například v tom, že kreslená čínská postavička má šikmé oči naznačené jen čárkou a drží misku rýže.
Kokoska "africké postavy nemají boty a košile"
baltik Hm, na ryby ho to už asi nechytne co? To vidím na tátovi, že to jsou blázni úplně, ty se nudej jen přes zimu;-)
viktorka_od splavu to bych jeste chapala, pokud to neni o davnych puvodnich kmenech, ale Cinany fakt ne.
Kokoska tak miska rýže je stereotyp...
Kokoska tak on to asi neni uplne zakaz, ale prezentovat africany v suknich z travy a cinany s rejzi je stejne hloupy jako ta basnicka K cemu jsou holky na svete. Tj. nekomu to nevadi a nekomu jo:)
Kokoska Na Dr Seussovi holky vyrostly, ty knížky jsou úplně geniální![]()
Kokoska ta hranice je myslím celkem tenká ...
Kokoska no to stopro, ja si teda myslim, ze to je zas nejak prekroucena interpretace
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.