JankaM dela to Vodafone běžne. Nemá moc dobře pokrytí. Mě se i stane, že mi úplně vypadne sit nebo mi spadne hovor během vytáčení.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir to je těžký, já nám zas řada mléčnou čokoládu. Otevřít bonboniéru, ve které je jenom hořká, taky prskam.
Ounz
Jo, kakao mají dobrý a taky velký balení kokosového cukru!
Pinot Noir Já u nich ujíždím na slaném karamelu! Ale zase objednej si 20 stejných pralinek, že jo! ![]()
IT dotaz.: cca v půli ledna mi najednou, zničehonic, přestala fungovat synchronizace mailu v telefonu.
Prostě od té chvíle v telefonu ani ťuk. Telefon se tváří, že mi od té doby nepřišel ani mail.
Nevíte někdo co s tím?
Dadoo Restartovala jsi?
Možná to bude chtít novou aktualizaci, ale nejsem teda IT odborník, tak počkám, co chytré hlavy.
Garfie to jsem nezkoušela, já na ty kokosový věci moc nejsem, dobrej říkáš, jo? A teda ta jejich oříšková pomazánka je taková neurazí nenadchne, to je teda daleko lepší Slowtella..když už si vyměňujem ty informace :)
Ounz On nechutná po kokosu, neboj, spíš připomíná melasu. Má to být zdravější varianta cukru, ale chuťově je moc dobrý, chodím na něj se lžičkou
Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy. A takové ty oříškové pomazánky já vůbec nemusím, ale rodině chutnala.
Garfie tak já zkusím, dík za tip :)
Mně se nedávno zas nedařily otevřít fotky z mobilu na noťasu, resp. se prostě nepřenesly... až jsem si všimla, že nemám mobil připojenej k internetu (nevím proč). Bylo to za pikosekundu vyřešený - možná to bude něco podobně blbýho?
Kan u Alzy jsem platila včera a udělala jsem pink pink a bylo zaplaceno, nic to po mně nechtělo, až jsem se lekla, jak to bylo rychlý
mám ČS.
a ten epin jsem si už dávno v georgi vygenerovala, jako správný geront zapsala na papírek, položila k počítači a už ho asi nenajdu
zatím to po mně nikde nikdo nechtěl, ale v tom georgi se to dá generovat furt dokola.
Dadoo zkontrolovat platnost hesla, a nastavení intervalu stahování mailů..taky v některých klientech bývá volba stáhnout ručně, tak zkusit tu, jetsli něco nevypíše za chybu.
SunEclipse a teď prosím česky...![]()
Dadoo hele líp to neumim
a ještě mě napadlo, jestli se nezměnila adresa mailserveru - jestli je to služební, zeptala bych se na podpoře.
Neví, kam to dát- nemáte prosím někdo zkušenost s neziskovkou Kaleidoskop?
Edit: Centrum Kaleidoskop
Pinot Noir to je těžký, já nám zas řada mléčnou čokoládu. Otevřít bonboniéru, ve které je jenom hořká, taky prskam.
![]()
Nevím jestli se ptát tady nebo v "dětech" - včera mi, resp. 16ti leté dceři, přišla nabídka na účast v klinické studii Očkování proti meningokovým infekcím od dětské lékařky. Je tam několik variant kombinací 2 schválených vakcín (různé typy skupin B nebo kombinace 4 dalších) s placebem, sledování po dobu 18 měsíců. Nad očkováním proti meningokoku pro ni jsem už dřiv uvažovala. Zjišťuji zatím informace, názory... šly byste některá do toho?
Malenge Jakože si budu muset pamatovat další a ještě k tomu 6místné číslo? Tak to bude hodně veselý! Jsem ráda, že si pamatuju normální pin karty a telefonu, já mám s pamatováním čísel hroznej problém!
nevíte, kde by dalo objednat zabroušení hrdla a zátky karafy a kolik to tak zhruba stojí?
Liesel pokud bych byla rozhodnutá pro očkování, nešla bych do toho, vzhledem k velké pravděpodobnosti, že dostanu placebo a nebudu chráněna. Jinak bych s tím problém asi neměla, samozřejmě by mě ale zajímalo, jaké studie proběhly před schvalenim vakciny a co konkrétně budou vlastně teď zkoumat.
Isca Osobně ne, ale je známá jako poměrně drsné, ale funkční řešení. Pokud se teda dodrží jejich pravidla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.