711990 ja dostala opiaty po probuzeni na jip po slepaku a to bylo labuzo:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu mě se v prácí prý nejdřív smáli, asi jsem vykládala blbosti a pak jsem byla dost na omdlení a doma jsem se z toho naštěstí vyspala a hned druhý den jsem šla léky dát do koše do lékárny, tohle doma fakt nechci...
whiskas jinak naše zubní dává na zuby Surgam a nebo mám doma v záloze Aulin
711990 Já po osmičkách dostala Nimesil, zabíral výborně a bez vedlejších efektů, jinak kradu přítelovi prášky na bolesti hlavy, ten má právě tyhlety těžší kalibry, Tramal a Ultracod. Ale teda mě když chytnou zuby, tak to je tak příšerný utrpení, že bych byla schopná do sebe vysypat naprosto cokoli jen aby to přestalo, a to su jinak typ co si na smrtelném loži vezme čtvrtku Paralenu, jak to tuhle trefně popsala Garfie. Tak jenom doufám, že se tím jednou nepřiotrávím!
Liesel jo no, to kdysi rikala nemocna pribuzna, ze po tech opiatech bolest nemizi, je je ti to jedno
To je přesné. Pichli mi Tramal na konci těhotenství a já první půlku porodu od půlnoci do rána celkem prospala. Jako věděla jsem, že už asi rodím, ale bylo mi to jedno. ![]()
continuity Nene, opiaty opravdu tlumi cilene opioidove receptory bolesti. Ale ovlivnuji i jine prozitky. U tramalu mlade zeny dost zvraci, to je docela neprijemne. A spis benzodiazepiny chatakterizuji "boli me to, ale je mi to jedno". Nekdy kdyz uz opiaty nepomahaji a pacient je viditelne anxiozni, tak mu dame trochu midazolamu a za chvili tam lezi maly budha v zenu ![]()
Jos to bude tím, že když já jsem rodila, už jsem nebyla mladá žena. ![]()
Ale pořád jsem si byla vědoma toho, že me ten priskrplej nerv bolí, jen mi to bylo fuk. rozhodně to nebylo jako po Ibalginu, že ta bolest prostě zmizi. No a pak jsem hezky cítila vsechny stahy. Vždy jsem se vzbudila a řekla si: jo ještě zkusím usnout.
slniecko ešte ma, prosím ťa, napadla jedna otázka. Takže to nie je nejaký širšie používaný test, ale ich vytvorený?
Hej, pokiaľ viem, tak je to český test.
No ak to má byť len zhodnotenie toho jedného konkrétneho testu, tak to časovo asi aj stačí, ale chápem, že je Ti to ľúto.
Častejšie sa používajú "batérie testov", presne preto, aby sa dal urobiť komplexnejší obraz, a prípadne poukážu na nejaké rozdiely v metódach, resp. každá metóda má svoje silnejšie a slabšie miesta, takto sa dajú vyvážiť. Ale zas ak je to v rámci HR, tak tam sa dosť tlačí na čas, z oboch strán, ani uchádzačom sa veľmi nechce tráviť tým veľa času. Ako či je primerané sa tomu tlaku prispôsobovať, alebo mu priamo ísť v ústrety je otázne. Pochopiteľné to sice je, ale...
Otázky, ktoré majú len odpovede, z ktorých sa Ti nepáči ani jedna sú bežný nástroj ako ťa donútiť pouvažovať nad tým, čo by si si vybrala, keby si mala len tieto možnosti, majú svoj zmysel, na druhej strane ale neviem, ako vyzerali tie v tom teste.
continuity To jsi byla mlada! Rodit se da tak do 50 a to jsou v nasem oboru porad jeste skoro vekove dorostenky ![]()
711990 Liesel Tramal nebyl po ruce (naštěstí?
, když si čtu jeho účinky). V lékárně mi byl doporučen Dexoket (v životě jsem tento název neslyšela) a cca po 40 minutách zabral. Ne, že by bolest 100% zmizela, ale byla jsem schopná odjet autem a snad se i vyspím. Spásná myšlenka je, že zubařka ráno tento problém vyřeší otevřením zubu.
Len Že? Toho jsem se bála. O pohotovosti ve Spálené se tradují strašidelné historky
. Když jsem si pro jistotu hledala soukromou zubní pohotovost (pro jistotu), překvapilo mě, kolik u nás působí ruských lékařů. Nehodnotím, jen konstatuji.
whiskas jinak naše zubní dává na zuby Surgam a nebo mám doma v záloze Aulin
Aulin je ovšem také na předpis, ne?
A děkuji všem za rady, za účast a to i přestože jsem v nevhodném vlákně.
Děkuji
.
Na Tramal bacha.. Vzpomeňte si, jak jsem tu před časem psala, jak jsem se Tramalem predavkovala..
10 kapek, ovšem kapka z kapatka není jedna kapka, ale pět.
A tak jsem si natankovala místo deseti padesát.. ![]()
whiskas hele, mě pomáhá proplachivani tím Herbadentem. Trochu vody a do ní trochu nalít a prohánět to pusou. Takhle jsem přežívala při zánětu kanálků.
A taky by mohlo pomoct vydloubnout tu provizorní plombu. To mi vždycky na zubním radili.
Dadoo tyjo tos mela asi pekelny stesti zes prezila, ne?
Fakirka Jo a to jsem zapomněla napsat, mám i Herbadent tinkturu. Plomba vydloubnout samo domo nejde. Není to jen vložka, ale fakt plomba (dezinfekční
). S nadějí v oku budu vyhlížet ráno, snad přežiju
.
whiskas tak tou tinkturou nepotirat ale vyplachovat. Ať tě to brzo přejde, zuby jsou mor.
711990 nebylo to tak hrozný. Hned jsem volala rychlou a konzultovala (ještě než jsem zmrtvěla) manžel se rychle vrátil domů a pak mě hlídal a kontroloval, jestli dycham.
Ja byla totálně zmrtvela. Sice jsem vnímala, co se kolem děje, ale nebyla jsem schopná ani pohnout očním víčkem.
Sousedi, lékaři, byli s manželem na drátě a on jim hlásil stav.
Trvalo to několik dlouhých hodin.
Ale tak mne při tom bylo vlastně dobře, horší to měl manžel, fakt se bál. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.