Dadoo tyjo fuj, to muselo bejt hrozny pro oba!!!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fakirka Děkuju! A souhlasím
.
Dadoo
s opiáty si není radno zahrávat, což? Hlavně, že to dobře dopadlo.
711990 já byla tak utlumení, fakt zmrtvělá, že mi to vůbec nevadilo ![]()
Kdyz se mi po nějakém čase podařilo pootevrit to oční víčko, klecel u mě se zrcátkem, jestli dýchám.
Jemu bylo fakt hůř ![]()
whiskas to zavinili v lékárně. Řekla mi 10 kapek, ale už nefodala, že z kapatka jich je víc.
Potom jsem tam zašla a řekla jim to. Magistra se zazelenala a strašně se mi omlouval, že to musejí hlídat.
No a já si ten návod, který normálně čtu vždycky předem, jako trombofilik, pro jistotu, jsem si přečetla až když jsem si nakapala. No, vyděsilo mně to. ![]()
slniecko díky moc, nieco som jej povedala, no uvidíme.
Dadoo
hrozný. Takže raději být vždy ve střehu
. Asi začnu číst příbalové letáky.
Len Že? Toho jsem se bála. O pohotovosti ve Spálené se tradují strašidelné historky
. Když jsem si pro jistotu hledala soukromou zubní pohotovost (pro jistotu), překvapilo mě, kolik u nás působí ruských lékařů. Nehodnotím, jen konstatuji.
Ano, z Ruska i Ukrajiny je jich tu opravdu hodně, a z mé zkušenosti je většina z nich velmi dobrá. Asi se tu prostě mají líp a zároveň mají podobný kulturní základ (jazyk apod.).
Len Tak po celkem klidné noci /byť díky tabletě Dexoket/ jsem absolvovala odvrtání plomby + částečně mi byla odvrtána i část mé původní (korunky/plomby
), kékařka mi "projela" kanálky (manuálně), vydezinfikovala je a nechala zub otevřený. Mám proplachovat dezinfekcí/ústní vodou a před jídlem si do otvoru vložit vatu. Trochu se bojím, abych byla schopna ji následně vždy celou zase vyndat.
whiskas Napíšu ti SZ.
Tak jsem se onjednala na ty řasy a dcery mi to strašně rozmlouvají. Že je to nesmysl.
Mám si je nechat maximálně nabarvit a natočit a dcera mi prý přiveze nejaké super sérum na řasy, po kterém mi prý krásně vyrostou.
Jí tedy vyrostly úplně neskutečně ![]()
Neznáte někdo?
https://www.dermaworks.co.uk/products/spectaculash-eyelash-growth-serum

Dadoo to spíš byla ta pumpička žejo
Lenka22 viktorka_od splavu hele já už si to úplně nepamatuju, je to asi 3 roky. ale na lahvičce to kapátko určitě nebylo. Bylo , myslím, nějak mimo. Nebo se na ni nasazovalo..?
Já fakt už nevím.
A pak v tom letáku jsem si přečetla, že jedna ta kapka z kapátka vydá za pět z lahvičky.
Tak nějak to bylo s kapátky ![]()
viktorka_od splavu Tak máš pravdu (asi milosrdné zapomnění
) fakt je to pumpička.
Já tu flašku našla. A můžu s klidem vyhodit.
Dadoo vyhodit? to bych nedělala (pokud teda neni prázdná:-)
Musela jsem si to najít v návodu a píšou tam
a pumpička se zmáčkne tolikrát, kolikrát je třeba podle doporučené dávky (1 stisknutí uvolní 5 kapek obsahujících 12,5 mg léčivé látky).
Len :-)
Lenka22 No jasně. V letáku to napsané je.
Jenže já četla leták až po první dávce. A v lékárně mi řekli 10 kapek. O to, že se liší kapka z kapátka a z pumpičky ani slovo. Tak jsem to zmáčkla 10x.
Měli mě upozornit.
Kolik lidí si ten leták vůbec přečte..?
Však se pak magistra omlouvala jako divá.
viktorka_od splavu Je prakticky plná. Jen těch prvních 10 stisků. Ale expirace 1/21.
Dadoo je mi jasné, jak to vzniklo, jen jsem nechápala, jak je to s tím kapátkem a pumpičkou. Taky jsem netušila, že pumpička uvolní najednou 5 kapiček, tak mi to furt neštymovalo
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.