Psalo se tady kdysi, že bunda typu "bomber" je v podstatě klasika napříč věky nositelek.
Platí to, prosím, i o jiných barvách, než jen o černé.?
(třeba bordó nebo khaki)
Děkuji...
Psalo se tady kdysi, že bunda typu "bomber" je v podstatě klasika napříč věky nositelek.
Platí to, prosím, i o jiných barvách, než jen o černé.?
(třeba bordó nebo khaki)
Děkuji...
Miru teda já bych bomber zrovna za klasiku nepovazovala. Nesluší každému, věk v tom asi roli nehraje. Mě se vlastně ani nelíbí. ![]()
notna
Mají.
...dělám to stejně jako Ty...
Děkuji za odpověď. Tak to nakoupím, až na ní zase narazim.
...ahaa...
Tak já ještě uvidím, rozmyslím to. Díky!.![]()
Miru mně se líbí tahle bunda, píšou bomber, je smaragdově zelená, ale maj velké velikosti. 40.

Tak Betty 40 není velká velikost ![]()
Miru ale tak jestli se ti líbí, tak se na názor nějaký Kory vyprdni.
a nechceš dát fotku?
...ale mě tak obecně zajímá, jak co lidé vidí... A ke všemu, Ty máš svůj styl![]()
No, je toho víc. Ke všemu - hledám tmavě bordó k botám

Ten první má ke klasice nejblíž, ten si na Tobě klidně dokážu představit...
euridike díky!.
No, vyhovoval by mi nejvíc. jen mám obavy z té barvy - na fotce oukej, ale aby to ve skutečnosti nebylo příliš "dočervena"...
(je nejlevnější)
To ta třetí je barevně nejlepší.
Nejvíc se mi líbí ta nejrůžovější
(ale tu bych až tak neužila k mým barvám v šatníku)
Miru Hmm, stále u mě vede ta jednička
...joo, je to taková klasika. Děkuju!.
Miru mně jen ta jednička přijde jako bomber.
Ostatní jsou bundy.
Tak jak jsme se tu ptala, jak vycouvat z blbé situace ohledně služby, chterou chceme - nechceme, tak problém vyřešen bez ztráty kytičky :-). Děkuji všem za podporu a především pak continuity za radu, abychom to neřešili my a na někoho to řešení přehodili. To bylo super, vyšlo to nejlépe, jak mohlo :-).
rozarka no rantl u krku musí být. Je to jinak nedodelane.
Rádo se stalo.
Miru ta první je fajn a je to klasický bomber.
999 super..!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.