baltik nenene, tu znám. Tohle byla zahraniční, příjmení nějak Brandon nebo tak něco ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
vanilka není to Celeste Barber?
prďola jo! bingo! Díky moc ![]()
vanilka rádo se stalo ![]()
Jste někdo členem ochotnického divadla?
Nemůžete někdo doporučit čistírnu peřových bund? Mám bleděmodrou, určenou na zimní sporty a tudíž navíc s impregnací, na které jsou šmouhy od krve
Hledám pro kamarádku jako dárek toaletní tašku s takovým tím zacvakávacím zapínáním nahoře . Nemůžu ji nikde vygooglit. Má to nějaký název ten druh zapínání? Nebo nevíte, kde by se dala sehnat? Děkuji
Potrebovala by som tip, kde si nechať upiecť vianočné cukrovinky :) Dúfam, že nie je neskoro.
paktofonika co jsou vanocni kolace?
baltik Moja chyba, myslela som vánoční cukroví :)
paktofonika aha, tak to vam asi poradi jen prazacky :)
paktofonika kdysi někdo na cukroví hodně chválil biopekárnu Zemanka. Vánoční cukroví jsem od nich neměla, ale takový ty kačenky a jiný dětský sušenky, co maj třeba v Déemku, mi přijdou fakt dobrý (a fakt drahý)
(edit: teď koukám, že na webu nabídku nemají, ale u nás v lokálním biobchodě měli vždycky na podzim ceduli, že přijímaj objednávky na cukroví od Zemanky)
Potrefenáhusa Skúsim tam zavolať, tie ich jablkové hrudky sú skvelé (a fakt drahé) :D
paktofonika a bio coko kokosky jsou vynikajici (a fakt drahe)
Berta na sashe.sk som take videla (nieco ako cesky fler, takze aj tam to isto bude), vzory sa mi sice velmi nepacili ale urcite by sa dalo vyrobit na zelanie.
Napriklad
https://www.sashe.sk/ololo/detail/tasticka-s-ramom-bodky-hexagony-na-modrej
Mrakoplas díky, podívám se
to sa čistí? To sa nenosí ako trofej
?
Berta mne sa zdá, že na sashe a fleri ich vídavam dosť často, ono sa to zapínanie dá kúpiť ako polotovar, takže už k tomu len došívajú ten zbytok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje