"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 18:28

rasaNori já bych ještě doporučila, aby tvůj příbuzný zkusil kontaktovat dobrého fyzioterapeuta. Ne rhb sestru, ale fakt fyzioterapeuta, jako např Kolář, nebo Bitnar. Já několik let kulhala, upela kvůli ostré bodave bolesti v kyčlí. Absolvovala spoustu terapii, Elektro, uzv apod, příšerné obstriky a vážně přemýšlela o operaci, která měla být jedinou a poslední možností, jak zase chodit normálně a přestat se belhat.

A pak stačila jedna jediná hodina na stole u Bitnara a.. Ono mě někdy něco bolelo??? 

Neuvěřitelný výsledek. Jen po hodinové manipulaci.

I to koleno může být od páteře. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 19:59

Dadoo na to trpim ja,bolave koleno od patere,nejcasteji od krize a vetsinou po tom co treba taham neco tezkeho.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 20:49

Zarinya vidíš, súvislosť bolesti v kolene a krízami ma nikdy nenapadla! Mám s nimi problém a občas ma pri chôdzi po schodoch pichá v jednom kolene, hlavne keď som bola tehotná alebo niesla niektoré dieťa. Už roky rozmýšľam kedy som mala úraz kolena a ono to môže byť od chrbtice.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:07

Mrakoplas mě od zad, resp. od slabého břicha jednu dobu v zátěži chytal celý ten řetězec kyčel, koleno, někdy i kotník.

Offline Karja
44223 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:44

Dadoo Husty! Me taky boliva kycel, ale jen kdyz se vic hybu, takze ted na materske minimalne. Tak to je dobre vedet, zapisu si!

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:49

Dadoo diky, dostal nejake injekce a ty mu na to zabraly a dostal termin na neuro... Tak uvidime. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 21:54

rasaNori jj, injekce různé, kvanta prášků pořád dokola, neurogie, ortopedie, rehabka.. Někdy něco na pár dní pomohlo. A za chvíli jsem zase pajdala. Tím vším jsem si prošla.

A pak mi hodinu tlačil ruce na záda. 

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:03

Dadoo ja ti verim, od zad by to klidne mohlo byt. Posledne normalne sel a najednou lezel na zemi, protoze mu v tom slehlo tak ze to neustal... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:06

Mrakoplas boli me tedy vyhradne leve koleno.Bydlime taky ve ctvrtem patre bez vytahu takze nakupy a tak.Pomaha mi nato silne namazat kriz voltarenem nebo necim podobnym a zahrat nahrivacim polstarem.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:22

Zarinya mňa tiež ľavé. Ale ako teraz chodím dva krát do týždňa poctivo na jógu, zistila som, že mám ľavú stranu celú výrazne skrátenú. Ja mám vlastne celú ľavú stranu ľavú, väčšia noha, kŕčové žily (na pravej ani tuk)

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 05. prosince 2020 22:42

Ja som začala chodiť na cvičenie SM systém, lebo som mala veľmi silné ostré bolesti z pravej časti zadku až do lýtka, RTG zatiaľ vylúčil poškodenie platničiek, že je to len stuhnuté. Po 4 lekciách a dennom precvičovaní cítim úľavu, ako aj mi menej praská v ramene, sadnem si až na päty a dokonca ma nebolia zrasty po sekcii.

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 22:25

Vcera odpoledne koupene slavky, doted v lednici, do zitra asi nevydrzi, co? 

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 06. prosince 2020 23:58

Je tu někdo přes rostlinné jedy? Kamarádčin syn na návštěvě u sousedů pojedl vistárii. Našel lusky a jeden  vyloupal a snědl.  Špatně se mu udělalo cca po hodině, zvracel, omdlel. Je v nemocnici. Pochopila jsem, že mu vypláchli žaludek a je na jipce. Do žaludku prý krvácí. Jsou mu 4 roky. Může to mít nějaké blbé následky? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 00:00

faustefra Ježiši dúfam, že bude v poriadku

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 00:14

faustefra zkouším Lama_z_Lana 

Držím palce moc

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 09:20

faustefra ted jsem koukala co je vistarie a bylo tam ze jsou ohrozene ledviny. Drzim palce... 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 10:03

faustefra budu držet pěsti! 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 10:35

faustefra to je strašný, držím palce!!!

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:20

faustefra chudáček malý, snad to dopadne dobře

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 11:24

Nemáte náhodou někdo povinné ručení u generali? Minulý týden mi přišel výměr na běžných 6000 a dnes telefon, že mají jakousi akci, že mi to spočítali na 4000. Stačí jen vypovědět smlouvu a uzavřít novou. Papíry teprve dorazí (asi, pokud ta osoba byla fakt z generali), tak přemýšlím, na jakou fintu se mám pak zaměřit při hledání ve všeobecných podmínkách. Nestalo se to někomu?